foto: dailymail.co.uk
“Man patīk iedomāties, ka esmu Terminators” - jūtūberis izsūdz bēdas pirms nošauj piecus cilvēkus un izdara pašnāvību
Deividsons vairākos savos video ir minējis, ka viņš atbaidot sievietes sava liekā svara dēļ.
Pasaulē
2021. gada 13. augusts, 13:39

“Man patīk iedomāties, ka esmu Terminators” - jūtūberis izsūdz bēdas pirms nošauj piecus cilvēkus un izdara pašnāvību

Jauns.lv

23 gadus vecais britu video blogeris Džeiks Deividsons Plimutā apšaudē nogalinājis piecus cilvēkus, tostarp piecus gadus vecu meiteni, un pēc tam pistoli tēmējis uz sevi, izdarot pašnāvību.

Deividsons savos “Youtube” video bieži sūdzējies, ka ir pārāk “resns un neglīts”, lai kāda sieviete gribētu ar viņu nodoties seksuālās attiecībās. Viņš bieži arī norādījis, ka izjūt piederību “piespiedu celibāta” jeb “incel” subkultūrai, kā biedri nespēj nodibināt intīmas vai romantiskas attiecības, vainojot savas ģenētiskās īpašības.

Daži “piespiedu celibāta” pārstāvji pat uzskata, ka sievietēm ir pienākums viņus seksuāli apmierināt. Deividsons vairākos savos video ir minējis, ka viņš atbaidot sievietes sava liekā svara dēļ, pieminot, ka tāds ir arī visiem viņa ģimenes locekļiem.

Deividsons savā “Youtube” sevi saucis par “Profesoru Vafeli” un publicējis video, kur viņš redzams sportojot. Turklāt vairākos video viņš dalījies ar ļoti vardarbīgām video spēlēm.

Savā pēdējā desmit minūšu garajā video, ko Deividsons uzņēmis savā guļamistabā, viņš sūdzējies, ka dzīve ir negodīga un ka viņš neliekas simpātisks pretējam dzimumam. Vīrietis arī pieminējis, ka, viņaprāt, cilvēce ir uz izmiršanas robežas.

foto: dailymail.co.uk
"Es vēl aizvien esmu tajā pašā pozīcijā, tajā pašā dzīves periodā. Vēl aizvien esmu nevainīgs, resns un neglīts," savus pārdzīvojumus Deividsons atklājis savā pēdējā "Youtube" video.

“Tu pamosties un blenz sienā. Tu domā, kā nekas nav mainījies. Es vēl aizvien esmu tajā pašā pozīcijā, tajā pašā dzīves periodā. Vēl aizvien esmu nevainīgs, resns un neglīts,” sūdzējies 23 gadus vecais vīrietis.

“Man dažreiz patīk iedomāties, ka esmu Terminators,” Deividsons sacīja. “Par spīti tam, ka gandrīz viss ir uz sabrukšanas robežas, viņš turpina censties pabeigt savu misiju.”

Deividsona "Youtube" profils šobrīd ir dzēsts no interneta vides. 

“Incel” subkultūra tiek saistīta ar vairākām iepriekš veiktām masu apšaudēm. 2014. gadā Kalifornijā “piespiedu celibāta” biedrs Eliots Rodžers noslepkavoja sešus cilvēkus, pirms nošāva arī sevi. 2018. gadā Kanādā Aleks Minasjans savā “Facebook” publicēja ierakstu, izsakot atbalstu “incel” piederīgajiem, un vēlāk ar automašīnu ietriecās pūlī, nogalinot desmit cilvēkus.

Vieta Plimutā, kur apšaudē bojā gāja seši cilvēki, ieskaitot mazu bērnu

Lielbritānijas ostas pilsētā Plimutā ceturtdienas vakarā notika apšaude, kurā nogalināti seši cilvēki, tai skaitā apšaudes sarīkošanā aizdomās turētais vīrietis, paziņoja ...

gallery icon
17

Kas īsti notika?

Jauns.lv jau ziņoja, ka ceturtdienas vakarā notika apšaude, kurā nogalināti seši cilvēki, tai skaitā apšaudes sarīkošanā aizdomās turētais vīrietis. Šāvējs ieskrējis kādā namā un sācis šaut bez izšķirības, bet pēc tam izskrējis ārā un turpinājis šaut uz cilvēkiem parkā.

Parkā Deividsons uzskrējis diviem cilvēkiem, kas staidzinājuši savus suņus, un šāvis arī uz viņiem. Rezultātā dzīvību zaudēja piecus gadus veca meitene, divas sievietes un divi vīrieši. Vairāki cilvēki tika ievainoti.

Nav skaidri zināms, kā Deividsonam izdevās iegūt ieroci. Lielbritānijas likumi par ieročiem ir strikti. Šī bija pirmā masu apšaude Lielbritānijā 11 gadu laikā.