foto: Twitter
FOTO: soctīklos šausminās par cilvēka izmēra sikspārņa foto, un tā nav montāža
Attēls ar milzu zelta augļsikspārni, kas pārbiedēja daudzus soctīklu lietotājus visā pasaulē.
Pasaulē
2020. gada 7. jūlijs, 16:25

FOTO: soctīklos šausminās par cilvēka izmēra sikspārņa foto, un tā nav montāža

Jauns.lv

Sociālā tīkla "Twitter" lietotājs Alekss Džostars publicējis fotogrāfijas ar noslēpumainu radījumu, kas nekavējoties ieguva milzīgu popularitāti. Neparastie attēli savākuši 270 tūkstošus "laiku" un pārbiedēja daudzus interneta lietotājus visā pasaulē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Puisis jau iepriekš stāstīja, ka Filipīnās dzīvo milzīgi sikspārņi, bet tagad viņš nolēma savu teikto papildināt ar fotogrāfijām.

"Atcerieties, es jums stāstīju, ka Filipīnās dzīvo sikspārņi cilvēka augumā. Jā, tieši par to es arī runāju," rakstīja Aleksa Džostars.

Fotoattēlos tiešām var redzēt liela izmēra zīdītāju, kurš iemidzis, karājoties ar galvu uz leju. Foto radījis neskaitāmus jokus par to, ka tik liels sikspārnis radies pēc "radioaktīva cilvēka kodiena".

Komentāros publicēts arī attēls, kur dzīvnieks tiešām izskatās tā, it kā būtu tikpat liels, kā blakus stāvošais vīrietis.

foto: Twitter
Gandrīz vienā izmērā ar cilvēku.

Cilvēkus pārbiedējušais sikspārnis izrādījās milzu zelta augļsikspārnis (Acerodon jubatus) – liels zīdītājs no sikspārņu kārtas, vēsta "World of buzz".

Dzīvnieka spārnu platums sasniedz 1,7 metrus, tomēr, neskatoties uz tā izmēriem, tam piemīt rāma un maiga uzvedība. Dzīvnieks pārtiek no augļiem, un tas dzīvo tikai Filipīnās.

Uzzinājuši vairāk par noslēpumaino radību, daudzi lietotāji mainīja savu sākotnējo viedokli.

foto: Twitter
Pieauguša dzīvnieka spārnu platums sasniedz 1,7 metrus.

"Sveiciens no Filipīnām. Varu apstiprināt, ka viņiem ir milzīgs spārnu platums, bet ķermenis nav liels, izmērs vairāk līdzinās sunim. Jā, viņi ēd tikai augļus, jo īpaši guavu. Viņi ir arī ļoti mīlīgi," rakstīja louistenantIV.

"Es vēlētos viņu kā savu mājdzīvnieku, lai radījums kļūtu par manu labāko draugu," rakstīja crxpr.

"Šie sikspārņi ir burvīgi. Ēd tikai augļus un ir pelnījuši mūsu mīlestību un atbalstu," apgalvo CorvaCorvidae.

Šobrīd milzu zelta augļsikspārņiem draud izmiršana, jo viņus medī malumednieki, bet daudzas viņu dzīvesvietas ir iznīcinājuši cilvēki. Šis sikspārnis ir ļoti svarīgs ekosistēmai, jo tas pārtiek no augļiem un izkliedē to sēklas.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas