foto: Ekrānuzņēmums no Twitter
“Bils Geits čipo Mihalkovu”: krievu humoristi uzglezno slaveno režisoru, kurš nesen atzinās ticam sazvērestību teorijām
Gleznas autors – kāds Simeons Skrepeckis. To savā pilnībā, publicētu iekš "Twitter", var aplūkot zemāk.
Pasaulē
2020. gada 14. maijs, 06:11

“Bils Geits čipo Mihalkovu”: krievu humoristi uzglezno slaveno režisoru, kurš nesen atzinās ticam sazvērestību teorijām

Jauns.lv

Humoristiskā glezna tapa īsu brīdi pēc tam, kad krievu kino leģenda Ņikita Mihalkovs atklāja sevi pasaulei kā sazvērestību teoriju piekritēju.

Kā zināms Mihalkovs nesen atklājis, ka tic plaši izplatītajai sazvērestības teorijai par Bila Geitsa ieinteresētību cilvēku “čipošanā” – specifiska mikročipa ievadīšanu cilvēku organismos, lai tos kontrolētu.

Vietnē “Twitter” publicētais mākslas darbs gleznots ar eļļas krāsām un tajā, kā tiek apgalvots, redzami ASV prezidents Donalds Tramps un “Microsoft” dibinātājs, miljardieris Bils Geitss, kurš “čipo” pašu Mihalkovu.

Režisoram tikmēr rokās redzams ikonai līdzīgs priekšmets ar Krievijas ilggadējā prezidenta Vladimira Putina tēlu. Gleznas autors – kāds Simeons Skrepeckis.

Kam tic Mihalkovs?

Viens no pasaules bagātākajiem cilvēkiem Bils Geitss jau kopš koronavīrusa parādīšanās nonācis sazvērestību teoriju piekritēju uzmanības lokā. Viņu pat apvainoja Covid-19 radīšanā – jo Geitss, lūk, jau 2015. gadā TED konferencē pasauli brīdinājis par iespējamu jaunu vīrusu, kas novedīs pie milzu epidēmijas.

Līdztekus tika piesaukts arī 5G - tieši ar piektās paaudzes mobilo sakaru standartu stacijām tiekot izplatīts vīruss, tāpat tas 5G nesot vēzi, impotenci un citas cilvēci iznīcinošas kaites.

Kāds Geitsam no tā visa labums? Jo tieši viņš esot milzu bagātības ieguldījis vakcīnu izstrādēs, un tagad, kad visiem planētas iedzīvotājiem būšot šīs vakcīnas obligātas, brangi nopelnīšot.

Tāpat vienlaikus ar vakcīnām cilvēka organismā nonākšot īpaši čipi, kas ļaus parasto planētas Zeme iemītnieku gan izsekot, gan viņa sarunas noklausīties. Un pat vēl trakāk - kontrolēt iedzīvotāju skaitu.

Šim uzskatam tad arī piekrīt godalgotais kinorežisors, kura filma “Saules nogurdinātie” (1994. gads) savulaik tika pat pie Oskara balvas.

Mihalkovs telekanāla “Rossija 24” programmā “Besogon TV” (“Бесогон ТВ”) paziņoja, ka Bils Geitss ar čipu palīdzību vēloties pakāpeniski samazināt planētas iedzīvotāju skaitu.

Iemesls šādai rīcībai esot skaidrs – cilvēku daudz, planētas resursu maz, tātad laiks rīkoties. Savu uzskatu režisors pamatoja pat ar “dokumentiem”.

Telekanāls “Rossija 24” šo raidījumu no ētera jau izņēmis, bet programmas autoru Mihalkovu tas sadusmoja vēl vairāk – viņš sāka uzskatīt, ka Bils Geitss ir visuvarošs un, ka “patiesība nevienu neinteresē”.