foto: ekrānuzņēmums no video
"Jūs gribat viņu nogalināt?" - briti šausminās par ziņu reportiera skaudro darbu vētras laikā
2020. gada 11. februāris, 20:50

"Jūs gribat viņu nogalināt?" - briti šausminās par ziņu reportiera skaudro darbu vētras laikā

Jauns.lv

ITV ziņu kanāla reportieris Pīters Smits kļuvis par vienu no apspriestākajiem cilvēkiem sociālajos tīklos Britu salās pēdējās diennakts laikā. Viņš pirmdienas vakarā, veicot darba pienākumus, uz savas ādas "izbaudīja" postošās vētras Siara ietekmi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ziņu studijai pieslēdzoties Smitam, vīrietis televīzijā parādījās gaužām bēdīgā paskatā - pamatīgi izmircis, apsnidzis ar sniegu, vēja sapūstu un samirkušu seju viņš centās atgūt elpu un sniegt reportāžu.

Smits atradās Austrumrenfrūšīrā Skotijā, savukārt viņa kolēģe - Londonas ITV studijā. No deguna pilot lietus un sniega sajaukumam, vīrietis varonīgi stāstīja par bargajiem laikapstākļiem Skotijā.

Par virālo sensāciju tīmeklī parūpējās pats ITV, publicējot video ar nomocīto reportieri savā "Twitter" kontā. Kopš tā brīža video skatīts jau vairāk nekā 80 000 reižu, un zem tā atstāti pārsimt komentāri.

"Kāpēc jūs neiedevāt viņam kaut lietussargu? Kas jums vainas?" raksta kāds. "Esmu dzirdējis, ka par laikapstākļiem var pastāstīt arī, skatoties pa logu," norāda vēl kāds, "Mēs saprastu arī tad, ja viņš atrastos ēkā, nevajag viņu nogalināt". Lielākā daļa komentētāju pauž neizpratni un līdzjūtību ITV reportierim Smitam. Daudzi cer, ka vīrietim pēc reportāžas tika atnests kāds sildošs dzēriens.

Neilgi pēc notikušā savu vārdu deva arī pats Smits, nomierinot satrauktos skatītājus, ka atklājis labu veidu, kā noslēgt smago dienu.

Jauns.lv jau pirmdien ziņoja, ka vētras "Siara" dēļ Eiropā gājuši bojā vairāki cilvēki, pirmdien tika atcelti simtiem avioreisu, nopietni traucēta dzelzceļa kustība, bet tūkstošiem mājsaimniecību bijas palikušas bez elektrības.

Iespaidīgi FOTO: vētra “Siara” Eiropā atstāj pamatīgus postījumus

gallery icon
56

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās