foto: Ekrānuzņēmums no Twitter.com
Mirstošas 93 gadus vecas britu sievietes pēdējā vēlēšanās izsauc izbrīnu sociālajos tīklos
Pasaulē
2019. gada 26. jūnijs, 10:42

Mirstošas 93 gadus vecas britu sievietes pēdējā vēlēšanās izsauc izbrīnu sociālajos tīklos

Jauns.lv

Mančestras policija arestējusi 93 gadus veco Džosiju Bairdsu, jo tā bijusi mirstošās sievietes pēdējā vēlēšanās, vēsta “The Guardian”.

Sieviete nebija izdarījusi noziegumu, turklāt, visas savas garās dzīves laikā ne reizi nebija pastrādājusi ko nelegālu. Taču viņas pēdējā vēlēšanas, vēl dzīvai esot, bijusi nonākšana cietumā. 

Notikušo sociālajā vietnē “Twitter” publicējis Džosijas mazdēls. Ieraksts guvis lielu atzinību un vairāki simti cilvēku ar to dalījušies. “Liels paldies Mančestras policijai par manas vecmāmiņas arestēšanu. Viņai ir 93 gadi un veselība nav tā labākā, tāpēc viņas lielākā vēlme pirms nāves bija tikt arestētai pirms ir par vēlu. Vecmāmiņai ir zelta sirds un viņa tiešām izbaudīja šodienu! Paldies par viņas vēlmju piepildīšanu” - teikts “Twitter” ierakstā. 

Džosija vien vēlējusies gūt pieredzi, kādu nekad iepriekš nebija izbaudījusi, proti, kā ir būt tajā pusē (aiz restēm). Mazdēls apstiprināja, ka vecmāmiņa arestēšanas brīdī jutusies ļoti laimīga un izbaudījusi procesu. 

Mančestras policija apstiprinājusi notikušo, piebilstot, ka izpildījusi sievietes pēdējo vēlēšanos, uz veselu dienu viņu ievietojot restotā kamerā. Policijas pārstāvis gan piebildis, ka notikušais nekādā mērā nav ietekmējis policijas darbību un darbinieki turpinājuši pildīt savus ikdienas pienākumus. 

Šis gan nav pirmais šāda veida lūgums. Martā 104 gadus veca, mirstoša sieviete izteikusi identisku vēlēšanos. Toreiz kundze presei atklājusi, ka jutusies pagodināta, process bijis interesants un jo īpaši kundzei patikusi roku dzelžu uzlikšana.