foto: Instagram
Ārkārtīgi greznās kāzās apprecas Armēnijas bagātākā cilvēka dēls
Līgavaiņa tēvs ir miljardieris, onkulis - Armēnijas premjers. Par jauno sieviņu Lilitu informācijas ir maz.
2017. gada 19. septembris, 15:30

Ārkārtīgi greznās kāzās apprecas Armēnijas bagātākā cilvēka dēls

Kasjauns.lv

Laulības ostā iestūrējis Karens Karapetjans, kurš ir dēls visturīgākajam no visiem Armēnijas miljardieriem. Greznās kāzas notika Maskavā, un viesu vidū bija ne mazums prominentu personu, vēsta britu tabloīds "The Sun".

Ārkārtīgi greznās kāzās apprecas Armēnijas bagātākā cilvēka dēls

Laulības ostā iestūrējis Karens Karapetjans, kurš ir dēls visturīgākajam no visiem Armēnijas miljardieriem. Greznās kāzas notika Maskavā, un viesu vidū ...

gallery icon

Karens Karapetjans ir dēls 52 gadus vecajam Samvelam Karapetjanam - viņš ir biznesmenis no Armēnijas, kura bagātību žurnāls "Forbes" aplēsis 3,4 miljardu sterliņu mārciņu apmērā. Viņa Krievijā izvērstā uzņēmējdarbība bauda arī Vladimira Putina atbalstu; Samvels Karapetjans vada "Tashir" grupas biznesa impēriju, kurai pieder tirdzniecības centri un viesnīcas visā Krievijā.

Samvela brālis - arī vārdā Karens - ir pašreizējais Armēnijas premjerministrs.

Brālim par godu magnāts nosaucis arī savu dēlu, kurš nedēļas nogalē par sievu apņēma skaistu bruneti vārdā Lilita.

Laulību ceremonija notika kādā Maskavas katedrālē 200 lūgto viesu klātbūtnē, un vēlāk turpinājās VIP kāzu svinības vienā no Maskavas elitārākajām banketu vietām.

Fantastiskā līgavas kleita

Topošā Karapetjana kundze savu grezno kāzu kleitu neslēpa no saviem sekotājiem sociālajos tīklos, un tās daile daudzus atstāja ar "vaļā muti" - tik bagātīga tā bija. Patiesībā kleitas bija divas - viena ceremonijai armēņu baznīcā, otra burziņam. Abas tika apbrīnotas "Instagramā" kā neticami skaistas un greznas.

Viesi un torte

Karapetjanu pāra kāzu viesu vidū bija, piemēram, Putina runasvīrs Dmitrijs Peskovs ar sievu, olimpisko medaļnieci daiļslidošanā Tatjanu Navku, kā arī reiz par Krievijas seksīgāko sievieti dēvētā Vera Brežņeva. Pāri pagodināja arī pats Armēnijas prezidents Seržs Sargisjans.

Vakaru vadīja Ksenija Sobčaka.

Svinību telpas bija dekorētas ar īstiem ziediem un stikla un kristālu dekoriem. Jaunais pāris un viesi mielojās ar torti, kuras augstums sasniedza gandrīz piecus metrus.