Ēzelis izpletņlēcējs pēc šoka atkopsies Kremļa jāšanas skolā
Pasaulē
2010. gada 3. augusts, 14:15

Ēzelis izpletņlēcējs pēc šoka atkopsies Kremļa jāšanas skolā

Jauns.lv

Ēzeļmāte, ko pirms pāris nedēļām Krasnodaras apgabala uzņēmēji piesēja pie izpletņa un palaida gaisā, atgūs spēkus un sirdsmieru Kremļa jāšanas skolā, vēsta "Lenta.ru".

­

Īpašo aprūpi ēzeļmāte saņems, pateicoties britu tabloīdam "The Sun", kas viņu izpircis no iepriekšējiem saimniekiem.

Jāšanas sporta klubā, kas atrodas Maskavas apgabalā, ēzeļmāti Anapku aprūpēs cauru diennakti - dzīvnieku baros ar ekoloģiski tīriem produktiem, dzirdīs ar minerālūdeni, peldinās karstajās vannās, vedīs pastaigās un ierīvēs ar īpašām ziedēm. Tāpat viņai tiks ierādīts individuāls aizgalds ar kondicionieri un spoguļiem. Kaimiņos Anapkai dzīvos Krievijas prezidenta eskorta zirgi.

Sarunā ar britu tabloīdu "The Sun" jāšanas skolas direktors Boriss Petrovs atzina, ka ar prieku palīdzēs slavenajai ēzeļmātei, un apsolīja, ka dzīvnieks saņems visaugstākā līmeņa rūpes. "Mēs esam priecīgi, ka varam palīdzēt šim nelaimīgajam dzīvniekam. Mēs esam gatavi uzņemt Anapku mūsu skolā ar visu savu mīlestību un viesmīlību," uzsvēra Petrovs.

Kā LETA ziņoja iepriekš, jūlija vidū atpūtniekus pie Azovas jūras šokēja lidojošs ēzelis. Dzīvnieku piesēja un palaida debesīs krievu uzņēmēji, lai piesaistītu atpūtniekus savai privātajai pludmalei.

VIDEO: Ēzelītis paceļas gaisā

­

Gadījums izpelnījies gan pasaules mediju, gan dzīvnieku tiesību aizstāvju uzmanību - savas bažas par nabaga ēzeļmāti paudusi gan franču aktrise Bridžita Bardo, gan angļu futbola kluba Totenhemas "Hotspur" galvenais treneris Harijs Rednaps.

Kasjauns.lv/LETA

­­