foto: Publicitātes foto
"9 Vīri" atskatās uz aprīļa notikumu TOP
2020. gada 1. maijs, 07:02

"9 Vīri" atskatās uz aprīļa notikumu TOP

9vīri

Žurnāls "9 Vīri" katrā savā numurā atskatās uz iepriekšējā mēneša interesantākajiem notikumiem un kadriem visā pasaulē.

Piedāvājam jums iepazīties ar deviņiem notikumiem un zīmīgām fotogrāfijām, kas tā vai citādi ir pieminēšanas vērti. Šis tops un daudz kas cits interesants žurnāla "9 Vīri" aprīļa numurā.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Žurnāla "9vīri" maija/jūnija numura vāks.

Ieraut no papēdīša

foto: action press/ Vida Press

Re, kā pandēmijas laikā sagrupējies slavenais apavu dizainers Kristiāns Labutēns! Nezinām, kāds ir viņa un slavenās īru alus ražotājfirmas "Guinness" līkops un vai papēdīšos kaut kas puto, bet no mugurpuses jaunais kurpju modelis izskatās visnotaļ slāpes dzesinošs.

Kārtībai jābūt

foto: Vida Press

Indieši koronavīrusa distancēšanās liegumus un to ievērošanu ņēmuši nopietni, kā agrāk, Britu impērijas laikos. Nepaklausīgi indivīdi un citi anarhistiski revolucionāri elementi tiek sodīti ar nūjas sitieniem.

Pionieriem par godu

foto: 19 Crimes/MEGA / Vida Press

Viena no Kalifornijas vīna darītavām, rotājot savu etiķeti ar joprojām pie labas veselības esošo reperi "Snoop Dogg", godinot pirmo Austrālijas kolonistu piemiņu un tos 19 noziegumus, par kuriem viņi varēja tikt izsūtīti uz Zaļo kontinentu, laidusi pārdošanā jaunu produktu 19 Crimes.

Iepirkties naktīs

foto: Vida Press

Pēc vairāku mēnešu dīkstāves Ķīnas pilsētā Šeņanā atkalatvērts Āzijas lielākais un slavenākais nakts tirgus.

Paslēpties uz upes

foto: Vida Press

Vairāki tūkstoši laivu un to īpašnieki Bangladešā grūtos laikus pārdzīvo uz Burigangas upes valsts galvaspilsētas Dakas nomalē. Nu, nezinām, itāļi 14. gadsimta viducī ieslēdzās cietoksnī un mantojumā mums atstāja Dekameronu.

Sniega vētrā uz ezera

foto: Vida Press

Divi balodīši, ieslēguši eņģeļfigūras, sadevušies rokās uz aizsalušā un pasaulē lielākā saldūdens ezera Baikāla. Un nekāda sniega vētra viņus nevarēs šķirt!

Nesamierināmie semīti

foto: Vida Press

Mēs nezinām, ar ko tieši jaunais palestīniešu protestants Hebronas pilsētā nomētā Izraēlas armijniekus, bet, spriežot pēc pustukšās dārzeņu letes, salāti pēdējiem vakariņām nebūs jāpērk.

Uztrenēt prasmes

foto: Publicitātes foto

Kamēr vairums ļaužu nīkuļo pa izolācijām, mototriku ekvilibrists Ārons Koltons Brazīlijā trenējas un kopā ar savu divriteņu partneri apgūst jaunus elegantus dejas soļus.

Buras virs salām

foto: Publicitātes foto

Atlantijas vējiem piepalīdzot, divi paraplānisti Kanāriju salās trenējas un apgūst augstākās pilotāžas figūras.