Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"One Direction" fani aizkustināti līdz sirds dziļumiem! Kas ir noslēpumainais vīrietis, kurš pavadīja Liama Peina tēvu uz Argentīnu?
foto: REUTERS/SCANPIX
Liama Peina tēvs Džefs (pa vidu) un "One Direction" bijušais miesassargs Pols (pirmais no kreisās).
Slavenības

"One Direction" fani aizkustināti līdz sirds dziļumiem! Kas ir noslēpumainais vīrietis, kurš pavadīja Liama Peina tēvu uz Argentīnu?

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Dažas dienas pēc tam, kad viņa dēls traģiski gāja bojā, bijušās puišu grupas "One Direction" dziedātāja Liama Peina tēvs apmeklēja nelaimes vietu. Viņam līdzās bija kāds īpašs cilvēks, un tas fanus aizkustināja līdz sirds dziļumiem.

"One Direction" fani aizkustināti līdz sirds dziļu...

Džefs Peins piektdien ieradās CasaSur Palermo viesnīcā Argentīnā un veltīja laiku, lai izlasītu līdzjutēju kartītes, parunātu ar faniem un piedalītos klusuma brīdī par godu mirušajam dēlam, kurš gāja bojā pēc kritiena no viesnīcas balkona.

Sociālajos tīklos ievietotajos video "One Direction" fani bija aizkustināti, redzot, ka Džefam šajā smagajā braucienā līdzās bija bijušais grupas miesassargs Pols Higins.

Higins strādāja ar "One Direction" jau no pašiem grupas pirmsākumiem un kļuva par uzticamu un cieši saistītu komandas locekli. Viņš kļuva diezgan atpazīstams arī fanu vidū, jo bieži bija redzams kopā ar grupu publiskos pasākumos un koncertos. Viņš bija ļoti cienīts gan grupas dalībnieku, gan fanu starpā.

"Pols ir līdzās, lai pēdējo reizi nogādātu Liamu mājās," rakstīja kāds fans.

"Pols vienmēr bija puišiem kā otrais tēvs," rakstīja kāds cits fans. Vēl kāds izteica pateicību, ka Pols, kas nesen bija arī Liama personīgais miesassargs, joprojām sargā Liama ģimeni.

Jau tika ziņots, ka Liams Peins traģiski gāja bojā trešdien pēc kritiena no viesnīcas balkona Buenosairesā, Argentīnā. Viņam bija 31 gads. Autopsijas ziņojumā norādīts, ka Peina nāves iemesls bija "politrauma" un "iekšēja un ārēja asiņošana."

Liams 2. oktobrī Argentīnā apmeklēja bijušā grupas biedra Niala Horana koncertu.

Mūžībā devies britu mūziķis Liams Peins

Trešdien, 16. oktobrī, Argentīnā traģiskos apstākļos bojā gāja 31 gadu vecā britu superzvaigzne Liams Peins. Kā liecina Argentīnas mediji, pirms ...