Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"Saēdies tabletes?" Jānis Timma pamatīgi sabiedē savus sekotājus; sportists dod mājienu, kas vainojams pie šķiršanās ar Annu
foto: Instagram/@annasedokova
Anna un Jānis laikā, kad abi bija neprātīgi viens otrā iemīlējušies.
Slavenības

"Saēdies tabletes?" Jānis Timma pamatīgi sabiedē savus sekotājus; sportists dod mājienu, kas vainojams pie šķiršanās ar Annu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Dziedātājas un sportista daudzie centieni saglabāt laulību, šķiet, nav vainagojušies panākumiem. Anna Sedokova pēc piecu gadu attiecībām oficiāli iesniegusi šķiršanos no Jāņa Timmas.

"Saēdies tabletes?" Jānis Timma pamatīgi sabiedē s...

Šī savienība vienmēr izcēlusies ar kaislībām - pēdējā laikā Anna un Jānis vairākkārt šķīrušies, bet pēc tam neskaitāmas reizes salabuši. Tomēr šobrīd māksliniece nolēmusi pielikt punktu šīm attiecībām. Nesen viņa atzina, ka lēmums briedis pusotru vai divus gadus.

Sedokova 16. oktobrī iesniedza pieteikumu par šķiršanos no Timmas, raksta "Starhit". Pēc visa spriežot, laulātie šķiras bez jebkādiem mantiskiem vai finansiāliem strīdiem. Pēc noteikumiem, pārim būs jādod aptuveni mēnesis izlīgšanai, pēc kā laulība tiks oficiāli šķirta.

Nebūs pārsteigums, ja šajā laikā 32 gadus vecajam Jānim izdosies mainīt situāciju un atgūt 41 gadu vecās izpildītājas sirdi. Nesen basketbolists atldoja no ASV uz Maskavu tieši ar šādu mērķi. "Viņa ir satriecoša. Tas esmu es,"  Timma rakstīja soctīklā, dodot mājienu, ka šķiršanās procesā vainojams tikai viņš pats.

Vakar vakarā sportists savus sekotājus nobiedēja soctīkla "Instagram" tiešraidē - basketbolists telefonu uz gultas bija novietojis tā, ka kadrā bija redzams nomierinošo vielu iepakojumu kalns. Savukārt TV ekrānā nepārtraukti skanēja Sedokovas dziesmu video klipi. Pats Jānis dzīvības pazīmes aiz kadra neizrādīja, komentāros sprieda, ka viņš ir saēdies tabletes.

foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Jānis Timma soctīklos liek satraukties saviem sekotājiem.
Jānis Timma soctīklos liek satraukties saviem sekotājiem.

Nojaust par to, ka dziedātāja šoreiz nedomā atkāpties, varēja arī pēc viņas nesenās kardinālās imidža maiņas - Anna nogrieza matus, pārkrāsoja tos, veica vairākas plastiskās operācijas.
"Runā, ka sieviete pēc šķiršanās kļūst skaistāka. Nu tad paskatīsimies. Es zinu, ka jūs redzat pārmaiņas manī - gan ārējās, gan iekšējās. Jā, tās ir," viņa toreiz atzinās.

Tāpat māksliniece dalījās savos pārdzīvojumos, kas saistīti ar iziešanu no sarežģītām un ārkārtīgi emocionālām attiecībām: no vienas puses, viņa ilgstoši darīja pāri tam, kuru patiesi mīlēja, no otras puses - uzkurināja emocijas un rakstīja dziesmas. Bet ja nu tagad vairs nevarēs?

"Es izmantoju šo trakumu kā degvielu savām dziesmām. Es no sirds mīlēju savu vājprātu," saka Sedokova. "Es neatzinu citu mīlestības formu. Man tā bija garlaicīga un neinteresanta. Un tagad man ir bail. Es baidos, ka tad, ja es kādreiz, precīzi ne tagad, iemācīšos mīlēt mierīgi un pareizi, es vairs nevarēšu rakstīt. Un, ja tā arī nevarēšu, tad atkal aiz sevis atstāšu izdegušu zemi, bet skaistu mūziku," viņa rakstīja "Instagram".

Anna Sedokova un Jānis Timma uz sarkanā paklāja un ikdienā