Jau sākts darbs pie filmas "Godzilla" turpinājuma. VIDEO
Pateicoties pirmās filmas "Godzilla" panākumiem, kinostudija "Warner Bros" uzreiz pasūtījusi tās turpinājumu.
Kultūra
2014. gada 20. maijs, 07:36

Jau sākts darbs pie filmas "Godzilla" turpinājuma. VIDEO

Jauns.lv

Lai arī asa sižeta filma "Godzilla" iznāca kinoteātros tikai šomēnes, jau sākts darbs pie tās turpinājuma, apstiprinājuši kinolentes veidotāji.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pirmajā nedēļas nogalē ieņēmumi no kinoteātra biļešu pārdošanas ASV sasniedza 103 miljonus dolāru (75,2 miljonus eiro), kā arī filma kļuva par vairāku citu valstu kases ieņēmumu līderi.

Pateicoties pirmās filmas panākumiem, kinostudija "Warner Bros" uzreiz pasūtījusi tās turpinājumu, vēsta kino portāls "Deadline.com".

Jauniznākušās filmas "Godzilla" režisors ir velsietis Garets Edvardss, bet aktieru sastāvā ietilpst Braiens Krenstons, Žiljeta Binoša un Ārons Džonsons. Kinolentē vēstīts par milzīgo briesmoni Godzillu, kas stājas pretī nepārdomātu zinātnisko eksperimentu rezultātā radītiem monstriem, kas apdraud cilvēces pastāvēšanu.

"Godzilla" aizsākās kā japāņu filmu franšīze, kurā no 1954. Līdz 2004.gadam iznāca 28 filmas. Tajās attēlotais briesmonis Godzilla iedzīvināts arī komiksos, romānos, televīzijas seriālā un videospēlēs.

1998.gadā režisors Rolands Emerihs nāca klajā ar "Godzillas" Holivudas versiju, taču kinokritiķi un skatītāji to uzņēma vēsi.

Filmas "Godzilla" treileris - video:
LETA/Foto: Ekrānuzņēmums no video