Enrike Iglesiass aizkustina tūkstošiem koncerta apmeklētāju. FOTO
Mūziķis Enrike Iglesiass ar savu uzstāšanos Rīgā sajūsmināja tūkstošiem koncerta apmeklētāju.
Kultūra
2014. gada 8. decembris, 11:36

Enrike Iglesiass aizkustina tūkstošiem koncerta apmeklētāju. FOTO

Jauns.lv

7. decembra vakarā „Arēnā Rīga” uzstājās viens no panākumiem bagātākajiem popmūziķiem pasaulē latino popzvaigzne Enrike Iglesiass. Vērienīgo koncertu apmeklēja arī sabiedrībā zināmi cilvēki.

Popzvaigznes Enrikes Iglesiasa enerģiskais koncerts pulcēja 10 000 skatītāju. Pusotru stundu ilgajā priekšnesumā mūziķis kopā ar grupu uzstājās uz divām skatuvēm un šovu papildināja arī iespaidīgi specefekti, gaismu šovs un video projekcijas.

Mūziķis Latvijā ieradās sava jaunākā albuma „Sex and Love” pasaules koncerttūres gaitā. Šī bija dziedātāja otrā uzstāšanās Rīgā. Pirmo koncertu Latvijā viņš sniedza pirms sešiem gadiem. Ovāciju un sajūsmas vētra pusotru stundu valdīja ne tikai arēnas stāvvietu sektorā, bet arī skatītāju tribīnēs – neskaitāmas Enrikes fanes nespēja nosēdēt savās sēdvietās. Viņas cēlās kājās un koncerta laiku pavadīja dejojot.

Koncerta laikā Enrike Iglesiass devās arī uz invalīdiem paredzēto sektoru, kur apskāva un sasveicinājās ar ratiņkrēslos sēdošajiem cilvēkiem

Uz koncertu iet pat Ozo un Vidzis

Koncerta iesildīja dīdžejs Artis Dvarionas. Uz koncertu jau laikus ieradās apmeklētāji. Savas mīļotās sievietes uz Enrikes koncertu veda pat tādi skarbie veči kā bijušais spēkavīrs Raivis Vidzis, kam, ierodoties Arēnā, līdzās smaidīja sieva Aleksandra Čuprika, un hokejista karjeru beigušais Sandis Ozoliņš, kurš uz VIP ložu veda jauno draudzeni Samantu Priedīti. Apmeklētāju vidū bija arī miljonārs Juris Savickis, „Rīgas satiksmes” valdes priekšsēdētājs Leons Bemhens ar sievu SIA „Spilva” vadītāju Lolitu Bemhenu, mūziķis un dīdžejs Markus Riva jeb Miķelis Ļaksa, juriste Liene Stūraine, Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas Neiroķirurģijas klīnikas vadītājs Egils Valeinis ar sievu dermatoloģi Laumu Valaini, uzņēmēja Santa Kola, kā arī miljonāru pāris Mārīte un Jānis Koli ar meitu Elizabeti un citi.

Sadzer šņabi ar Arvīdu no laukiem

Koncertu Rīgā mūziķis aizvadīja lieliskas ballītes stilā un klātesošajiem bija iespēja dzirdēt tādus hitus kā „Bailamos”, „I Like How It Feels”, „Tired of Being Sorry”, „Hero”, „Bailando” un citus. Enrike koncerta laikā pārvietojās sasveicinājās ar daudzām fanēm un ar vairākām arī nofotografējās. Popzvaigznes vienkāršība un draudzīgums apbūra daudzus. Esot uz skatuves, viņš uzrunāja kādu puisi un pasauca pie sevis. Tāpat kā iepriekšējā koncerttūrē, arī šajā Iglesiass kopā ar vienu izredzēto uz skatuves saskandināja glāzes un sadzēra šņabi. Šoreiz veiksme uzsmaidīja puisim no laukiem – tā iepazīstoties Enrikem priekšā stādījās 27 gadus vecais Arvīds no Jaunjelgavas. Puisis uz skatuves ne tikai nofotografējās ar mūziķi, bet kopā ar viņu nodziedāja. Pēc mirkļa Enrike uz skatuves lūdza nākt arī Arvīda draudzeni Ingu.

Iglesiass ir viens no panākumiem bagātākajiem popmūziķiem pasaulē. Viņa kontā ir divas „Grammy” balvas, kā arī daudzi citi prestiži apbalvojumi, tostarp vairāki „Billboard” un „World Music Awards”.

Enrique Iglesias - Bailando (Español) ft. Descemer Bueno, Gente De Zona


Kasjauns.lv/foto: Mārtiņš Ziders/Eduards Paņičevs