Izplāno jau tagad, kā aktīvi pavadīt šo vasaru Jūrmalā

Izplāno jau tagad, kā aktīvi pavadīt šo vasaru Jūrmalā

Jauns.lv

Mēs dzīvojam, kad esam kustībā. Ātri? Ļoti labi. Uz priekšu? Izcili! Vēlreiz? Nav problēmu. Galvenais, lai dienas beigās iztērētā enerģija uzlādējas atpakaļ dubultā! Teniss, riteņbraukšana, nūjošana vai vismaz lēkāšanas duelis ar pludmales viļņiem – tās ir tikai dažas no plašajām aktīvās atpūtas iespējām Jūrmalā.

Izplāno jau tagad, kā aktīvi pavadīt šo vasaru Jūr...

Ūdens izklaides “Līvu Akvaparkā”

Pilnīgi vienalga, vai aiz loga valda karsta vasara vai ziemas spelgonis, – Līvu Akvaparks sniegs jautru atpūtu visos gadalaikos. Vairāk nekā 20 dažādu garumu un ātrumu nobraucienu slīdnes, vairāk nekā 10 baseinu, kas piemēroti gan maziem, gan lieliem, kā arī 3,5 metrus dziļais niršanas baseins – ir kur izvērsties! Bet, ja priekšroku dod mierīgākai atpūtai, relaksējies ūdens masāžas strūklās, sāls istabā vai pirtī.

Ar divriteni, kur vien vēlies

Sixt velonoma ir vienkāršs un ērts veids, kā sarīkot velobraucienu visai ģimenei. Aizej, paņem un brauc, kur vien vēlies, – dzīvīgā izbraucienā pa pilsētu vai baudpilnā ekskursijā pa dabas takām.

Īpašais piedāvājums: izbraukums pa Jūrmalu tikai 3 EUR (standarta cena 9 EUR).

Vingrošana skolas pagalmā

Ielu vingrošana ir moderns un atraktīvs sporta veids, ar ko nodarbojas tūkstošiem cilvēku visā pasaulē. Ja tavā pagalmā ir stienis vai līdztekas, tos pavisam noteikti var izmantot treniņiem. Apmeklējot bezmaksas praktiskās nodarbības pie Mežmalas vidusskolas, šo veselīgo nodarbi ir iespējams apgūt visai ātri.

Īpašais piedāvājums: praktiskās nodarbības ir atraktīvs treniņš svaigā gaisā pilnīgi bez maksas.

Otrdienās un ceturtdienās no pulksten 18.00 līdz 20.00.

Tālr. 29330153

Nūjošanas prieki

Iedomājies trenažieri, kas tevi ne tikai padara spēcīgāku, bet arī izvadā pa skaistākajām Jūrmalas pludmalēm! Izklausās pēc zinātniskās fantastikas, bet tāds jau ir izgudrots. Šo atpūtu dēvē par nūjošanu. Tas ir veids, kā savas pastaigas padarīt sportiskākas, un, ja vēl ir iespēja to darīt jūras krastā, tad diena noteikti ir izdevusies. Nepieciešamais ekipējums pieejams vairākās Jūrmalas viesnīcās, bet nūjošanas vietas ir visapkārt. Ja vēlies apgūt nūjošanas prasmes instruktora vadībā – lūdzu, arī tas būs pieejams.

Īpašais piedāvājums: svaigs jūras gaiss bez maksas.

Sestdienās pulksten 12.00 Kolkas ielā 20.

Izklaides Dzintaru mežaparkā

Ja meklē parku, kur var labi pavadīt laiku kopā ar ģimeni, tad šī būs īstā vieta, jo šeit ir kur izvērsties. Rotaļu laukumi, skeitparks, trase skrituļošanai (ziemā slēpošanai), āra trenažieri pieaugušajiem, skatu tornis ar 12 platformām – aktīvās atpūtas cienītājam šeit netrūks ko darīt!

Īpašais piedāvājums: viss, protams, bez maksas.

“Cigun” nodarbību šarms

Pajautā īstam “cigun” cienītājam, kas tas īsti ir, un pretī saņemsi garu, filozofisku stāstu par to. Īsi sakot, “cigun” ir austrumu netradicionālās vingrošanas veids, kas kļūst arvien populārāks arī Latvijā. Brīdinām, ka tas, kurš sāk, vairs nespēj pārtraukt to darīt un kļūst emocionāli un fiziski spēcīgāks!

Īpašais piedāvājums: nodarbības ir bez maksas.

Otrdienās pulksten 18.30 Pumpuru vidusskolas aktu zālē.

Sestdienās pulksten 10.00 Jūrmalas Valsts ģimnāzijas mazajā sporta zālē.

Tavs jaunais hobijs – velotūrisms!

Brauciens ar velosipēdu kļūst krietni aizraujošāks, ja to papildina ar lieliskiem pieturas punktiem. Sastādi savu vai izvēlies kādu no populārajiem maršrutiem – Jūrmalā noteikti atradīsi gan skaistus skatus, gan ievērības cienīgus apskates objektus.

Aktīvā atpūta Jūrmalas pludmalēs

Jūrmalas pludmales kļūst arvien draudzīgākas bērniem: tīklu piramīdas, slidkalniņi, šūpoles, kāpelēšanas sienas, rotējošie apļi un daudzas citas bērnu iecienītas atrakcijas. Un, būsim atklāti, ne tikai bērni izmanto iespēju nedaudz paspēlēties jūras krastā – tas patīk visiem!


Kasjauns.lv/Publicitātes foto