Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"Sajuktu prātā pēc 30 minūtēm," Daugavpilī izīrē naktsklubam līdzīgu dzīvokli. Apskate - tikai ar pasi
foto: Ekrānuzņēmums no ss.com
Sabiedrība

"Sajuktu prātā pēc 30 minūtēm," Daugavpilī izīrē naktsklubam līdzīgu dzīvokli. Apskate - tikai ar pasi

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Soctīklā "X" kāds no lietotājiem pievērsis uzmanību sludinājumam par 4 istabu dzīvokļa īri Daugavpilī, kuram paiet garām vienkārši nav iespējams! Ja vēlaties atrasties diskotēkā neizejot no mājām, tad šis piedāvājums jums patiks.

"Sajuktu prātā pēc 30 minūtēm," Daugavpilī izīrē n...

Sludinājumā teikts, ka ģimene pirmo reizi izīrē savu ekskluzīvo 4 istabu dzīvokli, kurā veikts ļoti dārgs remonts ar daudziem oriģināliem izgudrojumiem, kas veikti pēc pasūtījuma. "Divi gaiteņi, divas dalīto tualetes, liela vanna, virtuve, galvenā istaba, divas guļamistabas ar skapjiem, gultām un kvalitatīviem matračiem, liela darbistaba, liels stiklots balkons," rakstīts sludinājumā.

Taču galvenais nebūt nav tas, bet ekskluzīvo elementu uzskaitījums dzīvoklī:

- Augstas kvalitātes ložu necaurlaidīgas durvis ar pretuzlaušanas un itāļu slēdzenēm,
- Videonovērošanas kameras, videozvans, Evor drošības sistēma.
- Ugunsgrēka sensori, centrālais uguns sensors. Ugunsdzēšamie aparāti.
- Trīsslāņu divkameru logi ar ēnojumu un kvalitatīvu UV aizsardzību saglabās siltumu un novērsīs troksni visa gada garumā. Lieli vitrīnas logi, patīkami apbrīnot skatus, saullēktus un saulrietus.
- Liels stiklots balkons ar stikla pakešu logiem, siltums visu gadu ar apsildāmām grīdām.
- Apsildāmās grīdas ar temperatūras regulēšanu visā dzīvoklī pasargās no saslimšanas apkures atslēgšanas sezonā. Visā dzīvoklī kvalitatīvi radiatori - var cept olas.
- Profesionāli gaisa attīrītāji ar UV lampu tajos no jebkādiem vīrusiem un baktērijām, notīra visus putekļus, laiks beigt slimot. Tīrs gaiss ir veselības atslēga.
- Pelēkajos gadalaikos profesionālais diskotēku apgaismes aprīkojums neļaus noslīdēt ekskluzīvas kristāla lustras un daudz kas cits.
- Liels 65 3D televizors kopā ar profesionālu telpisku jaudīgu kinozāli ar zemfrekvences skaļruni (visur ir skaļruņi).
- Lielas zvaigžņotas debesis Ar mēnesi un 1200 zvaigznēm, kas veidotas pēc zodiaka zīmēm, Šķidrās grīdas ar fona apgaismojumu, Spoguļi ar 3D apgaismojumu un izlietnēm, Daudzi funkcionāli Apgaismotie griesti liks aizmirst par depresiju.
- Profesionāls fitnesa trenažieris SPIRIT XE795 ar mūziku un gaismām palīdzēs uzlabot veselību un iegūt skaidru prātu.
- Neaizmirstiet par dušas kabīni ar saunu 1, 5 x 1, 5 m, ar vannu, mūziku un augstas kvalitātes audio un apgaismojuma sistēmu. Jūs varat mazgāties pa pāriem, skanot skaļai mūzikai Light Music safīra staros zem augšējās 60 cm dušas, ieskaitot masāžas sprauslas, un ar tālruni tieši dušā varat atbildēt uz zvaniem.
- Ekskluzīva 3D bāra lete ar bāra krēsliem piešķirs jūsu brokastīm jaunu kontrastu ar skaistu skatu uz ezeru, baznīcu kupoliem, augstceltnēm un skaistiem saulrietiem.
- Dārgas ozola ekskluzīvas arkveida durvis visā dzīvoklī izstrādātas pēc mūsu projekta ar nosaukumu - Saule ir dzīvība.
- Uzstādīta augstākās kvalitātes ūdens filtrācija (filtrs jāmaina reizi gadā), atsevišķs krāns. Virtuve ar plīti, veļasmašīnu, trauku mazgājamo mašīnu, skapi ar lielu ledusskapi un saldētavu un visu dzīvei nepieciešamo.
- Saules enerģija ar saules paneļiem un litija akumulatoru ietaupīs apmēram 3 stundas apgaismojumam ziemā un 5-6 stundas vasarā. Tas paliek jūsu rīcībā.
- Visā dzīvoklī kvalitatīvs ātrgaitas internets ar 6 piekļuves punktiem, kvalitatīva elektrība, viss ar pultīm un skārienslēdžiem un kustību sensoriem.

Īres maksa 350 eiro mēnesī papildus visiem rēķiniem, depozīts 600 eiro, kas tiek atgriezts līguma termiņa beigās un visu līgumā noteikto nosacījumu izpilde. 

"Lai pievienotos īres kandidātu rindai un apskatītu dzīvokli, līdzi jāņem pase katram, kas vēlas īrēt, un bērnu dzimšanas apliecību. Kandidāta galīgā izvēle tiks paziņota uzreiz pēc pārbaudes un apstiprināšanas."

"Lūdzu, cilvēki, kuriem nav pienākuma, kuri nezina, ko vēlas, kuri vēlas visu, bet nekad nav naudas, lūdzu, nejautājiet, kāpēc tas ir tik dārgi. 11 eiro dienā par dzīvokli, kurā ieguldīti 6 cipari nav tik dārgi, es pat teiktu, ka nemaz nav dārgi par šādu paketi, lūdzu, ietaupiet manu un savu laiku, Laiks ir visdārgākais šajā dzīvē," raksta sludinājuma autors.

Tikmēr komentētāji soctīklā "X" jokoja: "Man galva sāpēja tikai no fotogrāfijām"; "Man būtu jāpiemaksā, lai ievilktu šajā mega skaistajā dzīvoklī"; "Sajuktu prātā pēc 30 minūtēm"; "Izskatās pēc naktskluba"; "Pēc bildēm ir grūti saprast, kur ir grīda un kur griesti"; "Es būšu ļoti vīlies, ja dzīvoklī nebūs vietējā narkotirgoņa kontakti".

Sludinājumu var apskatīt šeit.

foto: Ekrānuzņēmums no ss.com
foto: Ekrānuzņēmums no ss.com
foto: Ekrānuzņēmums no ss.com