112
2023. gada 15. novembris, 14:47

No autoplača nekaunīgi aizdzītais BMW ir atrasts; zaglis joprojām bēguļo

Jauns.lv

15. novembrī "Autoselect" īpašnieks paziņoja, ka Sauriešos atrasts pirmdien no autoplača aizdzītais BMW 530d. Tomēr pats garnadzis joprojām bēguļo.

Saņēmām ziņu, ka auto manīts Granīta ielas galā pie Sauriešu karjera. Izbraukājot visas ielas, automašīna tika atrasta kādā nomaļā vietā, skaidro vīrietis.

Pēc auto apskates secināts, ka vizuāli spēkrats izskatās kārtībā.

foto: sadursme.lv
Aizdzītā automašīna tika atrasta kādā nomaļā vietā Sauriešos.

Auto aizdzinējs joprojām nav atrasts un policija turpina viņa meklēšanu.

Valsts policija ir noskaidrojusi iespējamā vainīgā vīrieša identitāti, ir uzsākts kriminālprocess un šobrīd turpinās aktīvs darbs.

Jauns.lv jau vēstīja, ka vīrietis, kurš 13. novembrī no autoplača Granīta ielā 2 bezkaunīgi nozaga auto, pirms tam pastrādāja vēl vairākas zādzības.

Pirmdien, 13. novembrī, Granīta ielā 2 no autopalača tika nozagts BMW 530d. Pirms tam nekaunīgais garnadzis apzadzis vēl vairākus veikalus.

foto: Ekrānuzņēmums
Par auto aizdzīšanu un veikalu aplaupīšanu aizdomās turamais vīrietis.

Soctīklos publicēts video no veikala "Baltic Data" novērošanas kameras, kurā redzama vīrieša rosība. Viņš paņem pārnēsājamo tumbu un pamet veikala telpas. Zināms, ka viņš citā veikalā nozadzis arī diskus. Pēc vairāku veikalu aplaupīšanas, vīrietis izsaucis taksometru un aizbraucis līdz autoplacim, kur aizdzinis BMW 530d.

"Aicinām atsaukties ikvienu, kas ir redzējis attēlā redzamo personu vai auto," palīdzību lūdz auto īpašnieks, "auto ar numura zīmi NR-3178, tika nozagts Rīgā, Granīta ielā 2 un pa Granīta ielu devās Sauriešu virzienā."

Aculiecinieki lūgti vērsties policijā.