foto: LETA
Kautiņš, tiesa un alimenti: Glorijas Grevcovas bijušais partneris nolēmis publiski noskaidrot ar viņu attiecības
Glorija Grevcova.
Sabiedrība
2023. gada 21. aprīlis, 20:54

Kautiņš, tiesa un alimenti: Glorijas Grevcovas bijušais partneris nolēmis publiski noskaidrot ar viņu attiecības

Jauns.lv

Deputātes Glorijas Grevcovas bijušais partneris un viņu kopīgā bērna tēvs politiķim publiski pārmetis alimentu nemaksāšanu un medijiem stāstījis par viņu attiecībām. Pati Grevcova bijušā teikto sauc par apmelošanu, vēsta TV3 raidījums "Bez tabu".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vīrietis, kuru sauc Edgars, žurnālistus uzrunājis pats. Viņš pastāstīja, ka ar topošo deputāti it kā iepazinies iepazīšanās vietnē.

"Mēs abi bijām brīvi cilvēki, mums patika satikties," viņš dalījās atmiņās.

Pēc Edgara teiktā, 2014. gadā Glorija paziņojusi, ka gaida no viņa bērnu. Pēc šādām ziņām viņš "nolēma palīdzēt viņai pārcelties uz galvaspilsētu, lai audzinātu bērnu kopā". Tomēr pēc pusotra kopdzīves gada Grevcova it kā "pazuda kopā ar dēlu", apgalvo Edgars.

Pēc šķiršanās viņš sāka tiekties pēc tiesībām tikties ar dēlu caur tiesu. Tobrīd, pēc viņa teiktā, Glorija jau dzīvojusi kopā ar citu vīrieti. Starp viņu un Edgaru izcēlies konflikts, kas izvērsies fiziskā konfrontācijā, pielietojot gāzes ieroci – Edgars apgalvo, ka jaunais Glorijas izredzētais viņam šāvis sejā "no vairāku metru attāluma". Pēc tam starp vīriešiem izcēlies kautiņš, kas it kā nonācis video.

Arī pāridarītāju Edgars iesūdzējis tiesā, tomēr lieta "iestrēgusi", jo viņš "jau sesto gadu no tās izvairās".

Kad Glorija kļuva par deputāti, viņa parakstīja vienošanos par dēla nodošanu audzināšanā Edgaram. Vienošanās arī paredz alimentu izmaksu, taču naudu Edgars tā arī neieraudzīja.

"Mums bija vienošanās, ka viņa maksā alimentus, bet viņa to nepilda. Kopš oktobra viņa reiz bērnam kabatā ielikusi 140 eiro. Tas arī viss. Viņas vīrs bija izsludināts meklēšanā, bet abus redzēju kopā. Viņi pat kopā brauca pēc bērna. Kā var būt, ka cilvēks tiek meklēts, tiesas process kavējas, bet viņš ir te?" Edgaru citē telekanāls.

Tikmēr pati deputāte ir pārliecināta, ka pret viņu sākusies apmelojoša kampaņa, jo viņa sākusi cīņu pret "bāriņtiesu patvaļu". Grevcova apgalvo, ka laulība ar uzbrucēju Edgaram jau izjukusi, taču juridiski viņi paliek precējušies un uzvārdu viņa mainīt nevēlas, jo tas jau kļuvusi par viņas "personīgo zīmolu".

"Kādi alimenti? Vai viņš man kaut ko oficiāli pierādīja? Viegli paņemt un apmelot deputātu. Jā, vienošanās ir, bet tur taču nav rakstīts, kā mēs to darām. Uzskatu, ka tas nav korekti. Mutiski vienojāmies, kas jāpērk nepieciešamības gadījumā. Tāda dīvaina situācija, ka bērna tēvi nespēj atrisināt situāciju savā starpā. Starppersonu attiecības vienmēr ir sarežģītas. No malas tās nav saprotamas," norāda politiķe.

Glorija Grevcova par Saeimas deputāti parlamenta vēlēšanās kļuva pagājušā gada rudenī.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās