Kamerās redzams, ka jaunietis šķērsojis Salu tiltu; soma atstāta darbā. Turpinās Kristera Dzintara meklēšana
foto: Ekrānuzņēmums no LTV raidījuma "Panorāma"
Kristers Dzintars
112
2022. gada 9. decembrī, 10:39

Kamerās redzams, ka jaunietis šķērsojis Salu tiltu; soma atstāta darbā. Turpinās Kristera Dzintara meklēšana

Jauns.lv

Joprojām turpinās Rīgā no Zaķusalas apkārtnes pazudušā Latvijas televīzijas (LTV) darbinieka, 2000. gadā dzimušā Kristera Dzintara meklēšana.

Kamerās redzams, ka jaunietis šķērsojis Salu tiltu...

Kā ziņots, Kristers bezvēsts pazudis kopš trešdienas rīta, kad pēdējo reizi manīts, ap plkst. 8.30 rītā izejot no savas darba vietas Zaķusalā.

Ceturtdien norisinājās jaunā vīrieša meklēšana, kurā iesaistījās arī brīvprātīgie no organizācijas bezvests.lv.

Valsts policija pastāstījusi, ka ir pārbaudītas apkārtnē esošās videonovērošanas kameras un konstatēts, ka Kristers ir šķērsojis Salu tiltu.

foto: Valsts policija
Kristers Dzintars
Kristers Dzintars

"Valsts policija turpina aktīvi meklēt Kristeru un pārbauda ienākošo informāciju. Ja Jums ir noderīga informāciju par Kristera iepējamo atrašanās vietu, zvaniet 110!" teikts policijas ziņojumā.

Lūgumu palīdzēt atrast kolēģi izplatījis arī LTV raidījums "Panorāma".

Kristera kolēģe, žurnāliste Henrieta Verhoustinska sociālajā vietnē "Twitter" norāda, ka Kristers pirms došanās prom atstājis somu un citas mantas darbā.

Savukārt Kristera māsa Kitija sociālajos tīklos izplatījusi lūgumu atsaukties kādu, kurš 8. decembrī ap plkst. 15.00 braucis ceļā no Gulbenes uz Rīgu, jo pienākušas ziņas no kāda aculiecinieka, ka Kristeram līdzīgs puisis tai laikā redzēts, dodoties gar šosejas malu Robežkalna apkārtnē.

Kristers bija ģērbies tumši zaļā ziemas jakā, tumšās biksēs, botēs, cepurē. Nēsā brilles. Policija aicina ikvienu, kuram zināma Kristera atrašanās vieta, zvanīt uz tālruni 110.

Tēmas

TwitterBezvēsts pazudušieValsts policijaLTVHenrieta Verhoustinska

Citi šobrīd lasa