foto: Ekrānuzņēmums no Twitter
Par spēkratā izvietotu lielu Krievijas karogu ar uzrakstu "Rossija" sāk resorisko pārbaudi
Sabiedrība
2022. gada 24. novembris, 10:39

Par spēkratā izvietotu lielu Krievijas karogu ar uzrakstu "Rossija" sāk resorisko pārbaudi

Jauns.lv / LETA

Valsts policija sākusi resorisko pārbaudi par kravas automašīnā novietotu Krievijas karogu, informēja policijā.

Sociālajos tīklos izplatīta kāda aculiecinieka uzņemta fotogrāfija, kurā redzams, ka uz Rīgā uz ielas atrodas smagais auto, no kura tiek izkrautas preces. Tāpat redzams automašīnas numurs. Spēkrata iekšienē izvietots liels Krievijas karogs ar uzrakstu "Rossija".

Šis gadījums nokļuvis policijas redzeslokā, turklāt likumsargi aicina iedzīvotājus līdzīgos gadījumos notikuma brīdī izsaukt policiju, zvanot pa tālruņa numuru 110.

Jauns.lv jau vēstīja, ka kravas automašīna veica piegādi ķēdes “Mego” veikalam, un to veica kompānija SIA “Miandum”.

Telefonsarunā ar Jauns.lv firmas izpilddirektors Gundars Plūme apstiprināja, ka attēlā redzamais auto tik tiešām ir saistīts ar SIA “Miandum”.

“Jā, diemžēl tā ir mūsu automašīna. Esam informēti par notikušo. Varu apstiprināt, ka tikko mums bija saruna ar konkrēto darbinieku un rītdien viņš tiks izsaukts uz pārrunām,” norādīja firmas pārstāvis.

Internetā ieraudzītais fotoattēls ar agresorvalsts Krievijas karogu automašīnā kompānijas vadībai un darbiniekiem esot bijis pamatīgs šoks.

Iepriekš firma vērienīgi iesaistījusies palīdzības sniegšanā Ukrainai, ceļā sūtot tieši savas kravas automašīnas.

“Esam satriekti, godīgi sakot. Mums ir nulles tolerance pret ko tādu. Visticamāk, jau rītdien ar šo darbinieku darba attiecības tiks pārtrauktas,” telefonsarunā pauda Plūme.

Pagaidām sīkākus komentārus firmas pārstāvis nesniedza, vien apstiprinot, ka no konkrētā darbinieka šāda uzvedība esot bijusi kas absolūti negaidīts.