Pērļu medības Ķīpsalā. Notiek ikgadējā Andelemandele. FOTO
Andelemandele pasākumi norisinās reizi ceturksnī un nākamās Pērļu Medības Ķīpsalā gaidāmas tikai septembrī.
Kultūra
2015. gada 16. maijs, 11:53

Pērļu medības Ķīpsalā. Notiek ikgadējā Andelemandele. FOTO

Jauns.lv

16. maijā Ķīpsalā no plkst. 11:00-17:00 norisinājās divi pasākumi vienuviet: "Andelemandele KIDS" un ikgadējā Pavasara Izpārdošanas " Andelemandele Special & Cheap, viss līdz 10 EUR".

Apmeklētāji, kurus pati organizatore dēvē par „pērļu medniekiem", tiks laipni gaidīti no plkst.  11:00 – 17:00, lai pilnībā nodotos andeles vērienam un pērļu medību azartam!

300 dāmas izpārdos savu Pērļu Lādi un neviena cena nepārsniegs 10 EUR robežu! 400 māmiņas izpārdos mazuļu drēbes, apavus, rotaļlietas, riteņus, autosēdeklīšus, ratiņus, grāmatas utt., visu,kas paredzēts bērnam no 0-12 gadu vecumam.

Rūpējoties par pasākuma dalībniekiem un tā apmeklētājiem,  organizatori nodrošinās pēc iespējas ērtākus iepirkšanās  apstākļus- pasākumam ir rezervēta visa Ķīpsalas lielā halle , kur katra Andeles tematika būs atsevišķās zonās, iepirkšanās  enerģijas atjaunošanai būs iespēja iemalkot  kafiju, kādu atspirdzinošu dzērienu un spēcinošas uzkodas. Arī bērniem būs ko darīt- varēs dauzīties pa piepūšamajām atrakcijām, dzīvoties bērnu rotaļu laukumiņā, vai arī doties mazajā andelē, jo šoreiz pirmo reizi norisināsies arī Andelemandele Ķipariem, kur mazie censoņi būs izveidojuši savus stendiņus ar pašdarinātām lietām- kartiņām, rotiņām, bārbiju parūkām, ziepītēm un pašceptiem cepumiem !  Dosimies viņus atbalstīt!

Andele Mandele aizsākumi meklējami 2008. gadā „Mēs pirmās, kas piedalījās Andelē bijām 20 sieviešu blice,  un šis pasākums norisinājās ar pavisam citu auru un ideju. Tā bija iepirkšanās ballīte ar kokteiļiem un ārkārtīgi pozitīvu, draudzīgu atmosfēru un šo vispārējo noskaņojumu mēģinu uzturēt visos Andeles Mandeles pasākumos. Nekad nebiju domājusi, ka šis pasākums iegūs tādu popularitāti , pulcēs kopā dāmu tūkstošus un kļūs par neierastu kustību Latvijā." klāsta  Anadelemandele idejas realizētāja  Līva Jaunozola. 

Andelemandele pasākumi norisinās reizi ceturksnī un nākamās Pērļu Medības Ķīpsalā gaidāmas tikai septembrī, tādēļ aicinām apmeklētājus atjaunot savu garderobi vasarai jau 16. maijā!

Kā katru reizi, pasākumā darbosies labdarbības stūrītis, kur neizpārdotās mantas varēs ziedot labdarības organizācijām, skolām un bērnunamiem.


Kasjauns.lv/Foto: Ieva Lūka/LETA, no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva