foto: Publicitātes foto
Andrejostas kvartāls - vieta, kur ķert vasaras karstākos piedzīvojumus
Kultūra
2022. gada 13. jūnijs, 15:49

Andrejostas kvartāls - vieta, kur ķert vasaras karstākos piedzīvojumus

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Par Rīgas vienu no populārākajām atpūtas vietām ir kļuvis Andrejostas Kvartāls (AOK), kur vasaras karstumā viens pēc otra notiks dažādi mūzikas un izklaides pasākumi. Līdz šim, kvartālā uzstājušies tādi Latvijā plaši zināmi mākslinieki kā Ansis, Carnival Youth, Jānis Šipkēvics, Edavārdi un Latvijas labākie dīdžeji.

Andrejostas kvartāls ir vieta ikvienam, kam patīk izbaudīt gan laiskāku, gan aktīvāku atpūtu draugu kompānijā Daugavas krastā visas nedēļas garumā.

foto: Publicitātes foto

Vienu no lielākajiem kultūras un izklaides kvartāliem Baltijā pārvalda viens uzņēmums. Andrejostas teritorijā ir izvietotas divas grandiozas skatuves, septiņi bāri, food court un šampanieša jumta terase. Šogad aktīvās atpūtas piekritējiem Andrejostas Kvartāls piedāvās smilšu sporta laukumu ar plašām pludmales, volejbola, badmintona, jogas un citu sporta veidu iespējām tepat, pilsētas sirdī. Tas viss vienuviet – Andrejostas Kvartālā, kas var uzņemt līdz pat seši tūkstošus apmeklētāju. 

foto: Publicitātes foto

Lai brīvā atmosfērā noķertu atvaļinājuma sajūtu un fantastisku noskaņu, ikviens ir aicināts doties uz Andrejostas Kvartālu ikdienā vai apmeklēt kādu no organizētajiem pasākumiem. Garda maltīte un dzērieni, pārsteigumiem pilni brīvdabas koncerti un performances tepat Rīgas centrā pie pašas Daugavas.

foto: Publicitātes foto

“Dzīve atgriežas, un siltie vasaras vakari Andrejostā krāšņā un dzirkstošā atmosfērā,” skaidro Andrejostas kvartāla veidotāji Vita Zeltzaķe un Dāvis Čīma. “Mēs vēlamies, lai cilvēki šo vietu sajūt kā savu, un nododas nesteidzīgām sarunām vai karstākām dejām, baudot vienreizējo skatu un saulrietu Daugavas krastā.”

foto: Publicitātes foto

Andrejostas Kvartāls apmeklētājiem būs pieejams visa gada garumā ar mūziku, ēdieniem un dzērieniem katrai gaumei.

Jau sezonas atklāšanas pasākums maijā pozitīvi uzlādēja jaunam sākumam. Turpinot baudīt vasaru, darba dienas vakaros un nedēļas nogalēs aicināts ikviens uz kvartālu, lai apmeklētu neaizmirstamus pop-up pasākumus un festivālus, kā arī dzirdētu labākos house mūzikas dīdžejus.

foto: Publicitātes foto

Vasara beidzot ir klāt, un tas nozīmē, ka Andrejostas Kvartāls ir gatavs karstai sezonai un neaizmirstamiem piedzīvojumiem. Jau pēc nedēļas, 17. un 18.jūnijā, Andrejostas Kvartālā tiks atklāta festivālu sezona un norisināsies grandiozākais šīs vasaras house un elektroniskās mūzikas pasākums AOK Special Festival ar pasaules slaveniem dīdžejiem Burak Yeter un Tough Love.

foto: Publicitātes foto

Visas vasaras garumā ikviens ir gaidīts baudīt aizraujošu pasākumu programmu, tajā skaitā AOK Circus Festival, 8.– 9.jūlijs, un šīs sezonas jaunumu Somersby Festivas, 12.–13.augusts. Būs arī koncerti ar zināmu un tautā iemīļotu mākslinieku uzstāšanos. Ikviens var doties draugu kompānijā uz Andrejostas kvartālu 4. augustā, lai baudītu Aminatas lielkoncertu, vai arī, vasarai noslēdzoties, 27. augustā apmeklēt Anša uzstāšanos.

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Andrejostas kvartālu