Izdevniecība Rīgas Viļņi sāk vērienīgu akciju "Māksla izgrezno Latviju!"
Kultūra
2015. gada 1. jūnijs, 16:00

Izdevniecība Rīgas Viļņi sāk vērienīgu akciju "Māksla izgrezno Latviju!"

Jauns.lv

Cienot un popularizējot latviskās vērtības, Izdevniecība Rīgas Viļņi sadarbībā ar fondu Mākslai Vajag Telpu un Mūkusalas Mākslas Salonu izsludina nebijušu akciju – Māksla izgrezno Latviju!, kuras ietvaros ikviens žurnālu lasītājs var kļūt par oriģināla latviešu mākslas darba īpašnieku.

Līdzīgas intereses par mūsu pamatvērtību popularizēšanu un Latvijas mākslas nozares ilgtermiņa redzējumu apvieno visus trīs akcijas organizatorus. Šāda projekta ideja radusies, uzņēmējām diskutējot par to, kā mākslu tuvināt cilvēkiem. ‘’Māksla ir viens no veidiem, kas mūsu ikdienas vidi dara skaistāku un saturīgāku,’’ skaidro Izdevniecības Rīgas Viļņi valdes priekšsēdētāja Aija Simsone. ‘’Māksla ir bauda, kas spēj padarīt mūsu dzīvi skaistāku un piepildītāku,’’ papildina fonda Mākslai vajag telpu pārstāve Katrīna Leiškalne. Savukārt Mūkusalas mākslas salona īpašniece Dina Zuzāne gleznu akciju, kurai atsaucību turpina izrādīt arvien jauni Latvijas mākslinieki, atzīst par labu veidu, kā ikdienā popularizēt mākslas lomu. ‘’Jo vairāk cilvēku būs iesaistīti mākslas procesos, jo vairāk mums visiem tas nāks par labu, ‘’ uzskata Zuzāne.

Akcijā pārstāvēti tādi vārdi, kas mūsdienu mākslas cienītājiem komentārus neprasa - Kristīne Luīze Avotiņa, Zane Balode, Artis Bute, kā arī autori - Lija Būmane un Jānis Kalnmalis, kuri jau pieskaitāmi pie Latvijas mākslas klasiskajām vērtībām. Akcija apvieno dažādus stilus, laikus un gaumes, tādēļ aicinām latviešu mākslas vērtības iepazīt ikvienam no jums!

Sākot no 2. jūnija, astoņas nedēļas visi Izdevniecības Rīgas Viļņi preses izdevumi ir kā loterijas biļete, kas dod iespēju laimēt kādu no latviešu mākslinieku izcilajiem darbiem.

Detalizēti akcijas noteikumi pieejami visos Izdevniecības medijos.

Lai māksla ienāk katrā Latvijas mājā!

Izdevniecība “Rīgas Viļņi” Latvijā darbojas jau astoņpadsmit gadus un, ar nozarē līdz šim nebijušiem panākumiem, veiksmīgi uzsākusi darbību visā Baltijā.  Atbilstoši mūsdienu dzīves ritmam, izdevumi pieejami ne tikai drukātā, bet arī digitālā formātā internetā un pasaules lielākajos mobilo aplikāciju veikalos - App Store un Google Play.  Izdevniecība sasniedz katru trešo preses lasītāju un katru ceturto interneta lietotāju Latvijā!

Kopā tiek izdoti 18 žurnāli, 3 laikraksti un divi interneta ziņu portāli: Rīgas Viļņi, Patiesā Dzīve, 100 Labi Padomi, Kas Jauns, Kas Jauns Avīze, Sīrups, Sīrups Girl, OK!, Pastaiga, Pastaiga.ru, Tautas Veselības Avīze, Laimīgā Programma, Otkrito, Mīklas, Sīrups Testi&Mīklas, Ko Ārsti Tev Nestāsta, Ko Gydytojai Tau Nepasako, Mida Arstid Sulle Ei Raagi, www.kasjauns.lv ,

www.otkrito.lv

. Papildus tiek izdoti arī dažādi tematiskie žurnālu speciālizdevumi.


Regīna Zommere/Publicitātes foto