Sabiedrība
2022. gada 22. janvāris, 22:15

Traģiskā avārijā bojā gājis "Škoda" vadītājs

Jauns.lv

Piektdien, 21. janvārī, pie Gaujas tilta, Ādažu novadā, braukšanai nelabvēlīgo laikapstākļu dēļ avarēja satiksmes autobuss. Ceļu satiksmes negadījumā hospitalizēta tika viena pasažiere, bet, kā liecina informācija sociālajos tīklos, ļaunākais vēl tikai vēlāk sekojis.

Kā ziņo TV3 raidījums "Degpunktā", autobusa ātrums netika pārkāpts - pirms ieslīdēšanas fiksētais ātrums bija 69 kilometri stundā - vietā, kur atļauts braukt uz 80.

No transportlīdzekļa, kāpjot ārā pa jumta avārijas lūku, evakuējušies pieci pasažieri. Medicīniskā palīdzība bijusi nepieciešama vienai pasažierei, kura stabilā stāvoklī nogādāta slimnīcā.

Pats autobusa šoferis ticis cauri vien ar izbīli.

Kā liecina informācija sociālajos tīklos, ļaunākais notikumu turpinājums šim pašam ceļu satiksmes negadījumam vēl tikai sekojis.

Publicētā aculiecinieka video, kur vērojams tas pats autobuss, redzams, ka notikuma vietai, kur atrodas autoevakuators, tuvojas automašīna ar ieslēgtām bākugunīm, kuras vadītājs nepamana nostieptās metāla troses. Publicētās fotogrāfijas no notikuma vietas liecina, ka tā bijusi Ādažu novada pašvaldības policijas automašīna.

Šodien Valsts policijas iepriekš publiskotā informācija liecināja, ka sestdien pēc pusnakts Ādažos, Tallinas šosejas 11.kilometrā, automašīnas "Škoda" vadītājs uzbrauca autoevakuatora "Mercedes Benz" izlaistam metāla kāpslim, bet pēc tam atdūrās nostieptās metāla trosēs. Pēc sadursmes automašīnas "Škoda" vadītājs uzbrauca kādai personai.

Automašīnas "Škoda" vadītājs notikuma vietā gāja bojā, bet divas personas ar gūtām traumām tika nogādātas medicīnas iestādē.

foto: Aculiecinieks

Valsts policija norādīja, ka turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Jauns.lv izsaka līdzjūtību bojāgājušā tuviniekiem.