Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Šlāgeraptaujā uzvar Santas Zapackas un Harija Ozola dziesma. FOTO
Izpildot šlāgeraptaujas uzvarētājdziesmu „Var jau tā”, dziedātāja Santa Zapacka uz skatuves bija viena, bet Harija Ozola balss skanēja ierakstā.
Kultūra

Šlāgeraptaujā uzvar Santas Zapackas un Harija Ozola dziesma. FOTO

Jauns.lv

4. jūlijā Ventspilī, Reņķa dārzā notika ikgadējais LTV1 raidījuma „Latvijas šlāgeraptauja” fināls, kurā noskaidroja 2014. / 2015. gada skanīgāko dziesmu. Skatītāji uzvaru atdeva Santas Zapackas un Harija Ozola dziesmai „Var jau tā”.

Šlāgeraptaujā uzvar Santas Zapackas un Harija Ozol...

Uzzinot rezultātus, dziedātāja Santa Zapacka, knapi valdot asaras, pateicās visiem skatītājiem un atbalstītājiem: „Paldies, jo tas ir paldies Harijam! Viņš brīnumainā kārtā nav vēlējies būt pirmais, bet domāju, ka šovakar viņš to ir pelnījis, un ne tikai par šo dziesmu, bet par visām tām, ko šo gadu laikā ir sarakstījis, kuras vēl ilgi dzirdēsiet un dziedāsiet. Paldies viņam!”

Kā zināms, Harijs Ozols pēc cīņas ar smagu slimību maija beigās aizgāja mūžībā.

Dažas balsis no pirmās vietas atpalika „Rumbas kvartets” ar dziesmu „Kad jūra krāc”, bet trešajā vietā ierindojās grupa „Galaktika” un Ingrīda Balode ar dziesmu „Atpakaļceļa nav”.

Vēl LTV1 raidījuma „Latvijas šlāgeraptaujas” finālā piedalījās tādas grupas kā – „Baltie lāči”, aktieris Edgars Pujāts, Andrejs un draugi no Cēsīm, „Klaidonis”, „Dricānu dominante”, „Tēva nams”, „Mūzikas kolekcija”.

Koncertu jau tradicionāli vadīja Guntis Skrastiņš un Raiva Veidenbauma.

Santa Zapacka un Harijs Ozols - "Var jau tā"