Gada karstākajā dienā uz Jūrmalas šosejas pamatīgs sastrēgums 20 km garumā
Gan Jūrmalas, gan Saulkrastu virzienā nedēļas nogalē norīkoti papildu vilcieni, lai cilvēkiem būtu iespējas vieglāk nokļūt pie jūras. Braucot ar savu auto, nāksies sēdēt sastrēgumā.
Sabiedrība

Gada karstākajā dienā uz Jūrmalas šosejas pamatīgs sastrēgums 20 km garumā

Jauns.lv

(Papildināta 12:31) Uz Jūrmalas šosejas izveidojies liels sastrēgums gandrīz līdz Rīgas robežai. Sastrēgums sākas jau no Kalnciema tilta. Policija lūdz autovadītājiem izvēlēties kādus apkārtceļus, lai nokļūtu Jūrmalā.

Gada karstākajā dienā uz Jūrmalas šosejas pamatīgs...

"Korķi" ir vai visos ceļos, kas ved uz jūru. Sastrēgumi ir uz Jūrmalas šosejas, uz autoceļa Jelgava-Kalnciems un citviet.

Arī virzienā uz Saulkrastiem ir izveidojies sastrēgums.

Meteorologi norāda, ka sestdiena būs šā gada karstākā brīvdiena - gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +29..+34 grādiem.

Rīgā un Jūrmalā saule gaisu sakarsēs līdz +33 grādiem, pūtīs mērens dienvidu vējš, taču nav izslēgta iespēja, ka uznāk kāds lielāks mākonis ar īslaicīgu lietu, iespējams negaiss.

Gan Jūrmalas, gan Saulkrastu virzienā nedēļas nogalē norīkoti papildu vilcieni, lai cilvēkiem būtu iespējas vieglāk nokļūt pie jūras.

Tāpat, karstajā laikā veidojoties sastrēgumiem pie iebraukšanas Jūrmalā, kūrortpilsētas pašvaldība atgādina pilsētas viesiem, ka par iebraukšanu pilsētā var samaksāt arī ar mobilajiem pakalpojumiem, kā arī aicina izmantot autostāvvietas otrpus dzelzceļam.

Priedainē pie iebraukšanas Jūrmalā pašvaldība norīkojusi papildu darbiniekus, lai paātrinātu iebraukšanas caurlaižu iegādi tradicionālajos nodevas maksas termināļos, liecina informācija Jūrmalas pašvaldības mājaslapā.

Kūrortpilsētas viesi arī tiek aicināti izbaudīt atpūtu citās pilsētas pludmalēs, ne tikai populārākajās - Dzintaros, Majoros un Dubultos. Kopumā Jūrmalā 24 kilometrus garajā jūras krastā ir 11 oficiālās peldvietas jūras krastā un viena Lielupes krastā. Arī nedaudz tālāk no Rīgas - Mellužos, Asaros, Kauguros, Zilā Karoga pludmalē Jaunķemeros, kā arī citās pludmalēs ir pieejamas vasaras kafejnīcas, pārģērbšanās kabīnes, tualetes, volejbola, futbola un bērnu rotaļu laukumi un citas atpūtas ērtības.

BNS/Foto: Twitter/@medus_maize