Sabiedrība
2021. gada 4. maijs, 21:05

FOTO: deputāts Aldis Gobzems Esplanādē uzrunā ļaudis

Jauns.lv

Šovakar, 4. maijā, Saeimas deputāts Aldis Gobzems (“Likums un Kārtība”) īsi pirms pulksten 19.00 ieradās pie Raiņa pieminekļa Esplanādē. Tur viņu sagaidīja vairāki desmiti cilvēku.

Politiķis iepriekš savos sociālajos tīklos izziņoja, ka 4. maijā pulksten 19.00 Esplanādē rīkos akciju, kurā aicināja piedalīties ikvienu.

Kā zināms, dažas dienas pirms šī notikuma Rīgas dome atteicās saskaņot publisko pasākumu.

Aldis Gobzems Esplanādē uzrunā cilvēkus

Šovakar, 4. maijā Saeimas deputāts Aldis Gobzems (“Likums un Kārtība”) īsi pirms pulksten 19.00 ieradās pie Raiņa pieminekļa Esplanādē. Tur ...

gallery icon
83

Arī Gobzems saviem atbalstītājiem svētdienas vakarā  pavēstīja, ka pasākums tiek atcelts, taču šodien portālā “Facebook” ievietoja fotogrāfiju, kur redzams pie Raiņa pieminekļa.

Jau īsi pēc pulksten 19.00 pretī politiķim, kurš pieminekļa pakājē sēdēja un veica tiešraides uzrunu, bija sapulcējušies cilvēki.

Pēc tiešraides Saeimas deputāts īsi uzrunāja sanākušos, piebilstot, ka pēcāk ar viņiem sasveicināsies personīgi, ko arī drīz uzsāka.

Starp Esplanādē sanākušajiem bija vairāki zināmi valdības ieviesto Covid-19 ierobežojumu kritiķi, un uz īsu brīdi, garām braucot ar velosipēdu, piestāja Vakcinācijas projekta biroja vadītāja Eva Juhņēviča.

Uzzinot, kas šeit notiek, viņa devās projām. Notiekošo ieradās apraudzīt arī ārsts Pēteris Apinis.

Tāpat notiekošo uzraudzīja arī Valsts policija un Rīgas pašvaldības policija, taču sanākšana Esplanādē noritēja bez incidentiem.