112
2021. gada 14. aprīlis, 13:43

Video fiksēts, kā noziedznieki uzbrūk Bezzubovam

Jauns.lv

Brīdis, kurā redzams, kā uzbrucēji nobloķē šorīt Gunāra Astras ielā Purvciemā nogalinātā Romāna Bezzubova automašīnu, fiksēts videonovērošanas kamerā, kas nonācis portāla Jauns.lv rīcībā.

Tajā redzams, ka Bezzubova "Volkswagen Tuareg" markas automašīnu aizšķērso melns "BMX X5". Video arī redzams, ka upuris, iespējams, raidītu šāvienu dēļ ir pieliecies, bet pēc mirkļa pieceļas, uzsāk braukšanu un mēģina bēgt.

Viņa automašīna pēcāk atradās stāvlaukumā dažu desmitu metru attālumā no vietas, kur tapis šis videoieraksts.

Īsi pēc cilvēka nošaušanas Purvciemā notikuma vietā darbu veic izmeklētāji

14. aprīļa rītā Purvciemā Rīgā nāvējoši sašauts cilvēks.

gallery icon
73

Kā zināms, Rīgā, Purvciemā, šorīt nošauts futbola aģents Romāns Bezzubovs.

Policija meklē šoferus ar videoreģistratoriem

"Valsts policija lūdz atsaukties automašīnu vadītājus, kuru transportlīdzekļi ir aprīkoti ar videoreģistratoriem un kuri šorīt laika posmā no pulksten 6.30 līdz 8.30 brauca pa Gunāra Astras ielu posmā no Dzelzavas līdz Deglava ielai. Lūgums sazināties ar policiju, zvanot 110. Valsts policija aicina nebaidīties sniegt informāciju, anonimitāte tiek garantēta," norāda likumsargi. 

Policija šobrīd veic neatliekamās izmeklēšanas darbības. Plašākus komentārus pašlaik nesniedz.

Kas ir Romāns Bezzubovs?

foto: Facebook
Romāns Bezzubovs.

Bijušais futbolists Bezzubovs karjeras laikā spēlēja klubos "Policijas FK" (vēlāk - PFK/"Daugava"), "Jūrmala", Kuldīgas "Venta" un "Jūrmala-VV" Latvijā, kā arī Albānijas vienībā Balši "Bylis". Viņš savulaik pārstāvēja arī Latvijas jaunatnes izlases.

Pēc karjeras beigām Bezzubovs strādāja par futbola aģentu un vadīja aģentūru "BR-Sport Agency". Aģentūras esošo un bijušo klientu lokā ir tādi spēlētāji kā Vitālijs Jagodinskis, Aleksejs Grjaznovs, Jānis Grīnbergs, Vladislavs Soloveičiks, Bogdans Samoilovs, Vladislavs Gabovs, Aleksandrs Fertovs, Andrejs Kožuhars un Mikola Musolitins.

Pērn Latvijas Futbola federācijas (LFF) Spēlētāju statusa un pāreju komitejas (SSPK) apmierināja trīs viņa klientu - Kožuhara, Musolitina un Jagodinska - prasības par darba algas izmaksu no "Valmieras" kluba.

LFF Bezzubovu raksturo kā futbola vidē aktīvu un labi zināmu cilvēku ar plašu kontaktu loku. LFF arī sola aģentūras pārstāvētajiem pašmāju futbolistiem juridisko palīdzību, ja tāda būs nepieciešama.

Firmas.lv informācija liecina, ka Bezzubovam ar Viktoriju Mogiļeviču pieder SIA "BR-sport agency". Uzņēmums 2019.gadā apgrozīja 1 750 eiro un strādāja ar 7 688 eiro zaudējumiem. Informācija par pagājušo gadu nav pieejama. Uzņēmuma juridiskā adrese ir netālu no nozieguma vietas Purvciemā Zvaigznāja gatvē 4-13.