foto: Paula Čurkste/LETA
Izsludināts konkurss uz Rīgas zooloģiskā dārza valdes locekļa amatu; mēnešalga 3600 eiro bruto
No kandidātiem tiek sagaidīta akadēmiskā augstākā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība.
Sabiedrība
2021. gada 10. februāris, 09:23

Izsludināts konkurss uz Rīgas zooloģiskā dārza valdes locekļa amatu; mēnešalga 3600 eiro bruto

Jauns.lv / LETA

Rīgas pašvaldība ir izsludinājusi konkursu uz SIA "Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs" valdes locekļa amatu.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka kopš pagājušā gada februāra zoodārza valdes priekšsēdētājs ir Rolands Greiziņš, bet valdes loceklis - Sandis Cakuls. Pagājušā gada izskaņā tika sludināts jauns konkurss uz vietām zoodārza valdē, taču izmaiņas valdes sastāvā nav notikušas.

No kandidātiem tiek sagaidīta akadēmiskā augstākā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība, kas nodrošina nepieciešamo zināšanu un kompetenču kopumu, lai profesionāli vadītu zooloģisko dārzu, vismaz triju gadu darba pieredze vides pārvaldības jomā valdes locekļa vai valdes loceklim līdzvērtīgā vadošā amatā vai vismaz triju gadu darba pieredze valdes locekļa vai valdes loceklim līdzvērtīgā vadošā amatā kapitālsabiedrībā, kurā bijuši nodarbināti vairāk nekā 50 darbinieki.

Rīgas Nacionālā zooloģiskā dārza iemītnieki pozē fotogrāfijām

gallery icon
96

Tāpat tiek sagaidīta nevainojama reputācija, stratēģiskais redzējums, orientēšanās uz pārmaiņu un komandas vadīšanu, orientācija uz attīstību u.tml.

Kandidātam vēlamas zināšanas vides un dabas aizsardzības, SIA "Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs" darbības, korporatīvās pārvaldības, uzņēmumu vadības un publisko personu kapitālsabiedrību darbības jomās.

Valdes locekļa bruto mēnešalga noteikta 3600 eiro.

Pieteikumi tiek gaidīti līdz 8.martam.

Pagājušā gada izskaņā jau bija izsludināts konkurss uz SIA "Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs" divām valdes locekļu vietām, kurā bija pieteikušies 34 pretendenti. Konkursam bija pieteicies arī iepriekšējais "Rīgas nacionālā zooloģiskā dārza" valdes priekšsēdētājs Ingmārs Līdaka.

Pēc Covid-19 ierobežojumu atvieglošanas apmeklētājiem durvis vēris Rīgas Zooloģiskais dārzs

No 19. maija apmeklētājiem atkal ir iespēja apmeklēt Rīgas Zooloģisko dārzu. Ievērojot drošības noteikumus, interesentiem bija iespēja staigāt pa dārzu ...

gallery icon
55

2020.gada sākumā tā laika zoodārza kapitāldaļu turētājs Juris Radzevičs (GKR) no amatiem atbrīvoja valdes priekšsēdētāju Līdaku un valdes locekli Andri Morozovu (S). Viņiem tika pārmesta teritorijas piesārņošana un nesamērīga algu politika.

Par pagaidu vadītājiem tika iecelts bijušais zoodārza vadītājs Greiziņš, kurš amatu ieņēma no 2004. līdz 2017.gadam, un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas valsts sekretāra vietnieks attīstības instrumentu jautājumos Cakuls.

Rīgas Zooloģiskais dārzs pandēmijas laikā

Lai arī valstī noteiktās ārkārtējās situācijas dēļ Rīgas Zoodārzs un zoodārza filiāle “Cīruļi” ir slēgti apmeklētājiem, tomēr dzīve šeit rit ...

gallery icon
29