foto: no "Instagram"
Jaunumi Ladybird pazudušo bērnu lietā - viņu tēva brālis paziņo, ka dziedātāja atvases nolaupījusi
Sabiedrība
2020. gada 17. novembris, 11:39

Jaunumi Ladybird pazudušo bērnu lietā - viņu tēva brālis paziņo, ka dziedātāja atvases nolaupījusi

Jauns.lv

Latvijā reiz pazīstamā dziedātāja Ladybird, īstajā vārdā Tatjana Šihmuratova (37), savus bērnus esot nolaupījusi - paziņojis viņu tēva Maikla Larsena brālis Deivids.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā šodien raksta žurnāls "Kas Jauns", satraucošas ziņas pienākušas no ārvalstīm – tiek meklēti dziedātājas Ladybird bērni. Sociālās saziņas tīklā "Instagram" izveidots profils annika_ryan2020, kurā ievietotas fotogrāfijas ar Tatjanas bērniem Anniku un Raianu un teksts: “Lūdzu, palīdziet atrast manus divus pazudušos bērnus. Raians un Annika Larseni. Pēdējoreiz redzēti apdzīvotā vietā Forestvilā, Kalifornijas štatā. Pēdējoreiz redzēti kopā ar Tatjanu. Par drošu atgādāšanu mājup – atlīdzība.”

Sociālajā vietnē "Facebook" Tatjanas bērnu tēva Maikla Larsena brāļa Deivida Larsena kontā arī ir ievietots lūgums palīdzēt pazudušo bērnu meklēšanā, un tur tiek piebilsts: "Viņu māte ir viņus nolaupījusi."

Šihmuratova un Maikla Larsena pirmdzimtais Raians pasaulē nāca 2017. gada janvārī, bet Annika piedzima 2018. gada rudenī.

Ladybird, kas slavu guva pašmāju muzikālajā talantu šovā, 2008. gadā pameta Latviju, un par viņas dzīves gaitām ziņu nebija daudz. Anglijā pasaulē nāca viņas un Maikla pirmā atvase, tad Tatjana ar savu mīļoto dzīvoja Honkongā, tur arī pasaulē nākusi Annika. Mēļoja arī par Ladybird došanos uz Austrāliju. Taču bērnu tēvs nu savas atvases meklē Kalifornijā... Savā profilā sociālās saziņas tīklā "Facebook" gan Tatjana joprojām norāda, ka dzīvo Honkongā, un tur bijusi vēl vismaz šogad janvārī.

Citas ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās