foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Satraucošas ziņas no ārzemēm - tiek meklēti Latvijā savulaik pazīstamās dziedātājas Ladybird bērni
Ladybird pirms vairākiem gadiem Rīgā.
Slavenības
2020. gada 17. novembris, 04:44

Satraucošas ziņas no ārzemēm - tiek meklēti Latvijā savulaik pazīstamās dziedātājas Ladybird bērni

Paula Ivanova

Jauns.lv

Satraucošas ziņas pienākušas no ārvalstīm – tiek meklēti Latvijā reiz pazīstamās dziedātājas Ladybird, īstajā vārdā Tatjanas Šihmuratovas (37), bērni.

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", sociālās saziņas tīklā "Instagram" izveidots profils annika_ryan2020, kurā ievietotas fotogrāfijas ar Tatjanas bērniem Anniku un Raianu un teksts: “Lūdzu, palīdziet atrast manus divus pazudušos bērnus. Raians un Annika Larseni. Pēdējoreiz redzēti apdzīvotā vietā Forestvilā, Kalifornijas štatā. Pēdējoreiz redzēti kopā ar Tatjanu. Par drošu atgādāšanu mājup – atlīdzība.”

Kā var noprast, šo profilu izveidojis un palīdzību bērnu meklēšanā lūdz Šihmuratovas bērnu tēvs Maikls Larsens. Viņu pirmdzimtais – Raians – pasaulē nāca 2017. gada janvārī, bet Annika piedzima 2018. gada rudenī.

Ladybird, kas slavu guva pašmāju muzikālajā talantu šovā, 2008. gadā pameta Latviju, un par viņas dzīves gaitām ziņu nebija daudz. Anglijā pasaulē nāca viņas un Maikla pirmā atvase, tad Tatjana ar savu mīļoto dzīvoja Honkongā, tur arī pasaulē nākusi Annika. Mēļoja arī par Ladybird došanos uz Austrāliju. Taču bērnu tēvs nu savas atvases meklē Kalifornijā... Savā profilā sociālās saziņas tīklā "Facebook" gan Tatjana joprojām norāda, ka dzīvo Honkongā, un tur bijusi vēl vismaz šogad janvārī.

Citas ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!