Kurš būs Rīgas stila pavēlnieks? Dāvids vai Deniss Ševeļovs?
Kultūra
2015. gada 18. septembris, 16:26

Kurš būs Rīgas stila pavēlnieks? Dāvids vai Deniss Ševeļovs?

Kasjauns.lv

Jau rīt, 19. septembrī 21:00 RigaTV 24 ēterā atgriezīsies skatītāju iemīļotais raidījums “Rīgas Stila pavēlnieks”. Šajā sezonā “Rīgas stila pavēlnieks” ir sagatavojis īpašu pārsteigumu skatītājiem.

Šajā sezonā par titulu “Rīgas stila pavēlnieks” sacentīsies divi sabiedrībā un modes aprindās jau pazīstami personāži – modes mākslinieks Dāvids un modes blogeris Deniss Ševeļovs.

Atklāšanas raidījumā abu veikumu vērtēs ne vien skatītāji, bet arī modes eksperti, kas šajā reizē būs Anita Altmane, Kristīne Rudzinska un Aleksandrs Pavlovs.

Kā jaunums raidījuma jau 3. sezonā būs abu dalībnieku skrējiens pa modes un izklaides centru “Rīga Plaza”. Šajā skrējienā Denisam un Dāvidam 30 minūšu laikā ir jānokomplektē apģērbu komplekts. Kurš būs labākais šajā izaicinājumā un raidījuma pārējos raundos?

Abi ekstravagantie modes lietpratēji sacentīsies jaunajā “Rīgas Stila pavēlnieka” sezonā kanālā RīgaTV 24. Katru sestdienu modes eksperti sacentīsies par titulu Rīgas stila pavēlnieks, veidojot stilu modeļiem 3 dažādās cenu kategorijās. Kā ierasts, raidījuma “Rīgas stila pavēlnieks” modeļi nav profesionāļi, bet gan sievietes un vīrieši, kas kaut vienu reizi mūžā vēlas izmēģināt, kā ir iejusties modeļa lomā. Denisa Ševeļova un Dāvida izveidotos tērpu komplektus vērtēs ne vien skatītāji, bet arī pazīstamākie modes nozares pārstāvji Latvijā.

“Rīgas Stila pavēlnieks” no 19. septembra katru sestdienas vakaru pulksten 21:00 tiešraidē kanālā RīgaTV 24 vai nāc un vēro klātienē Blaumaņa ielā 32. Raidījums tiek veidots kopā ar modes un izklaides centru “Rīga Plaza”, atbalsta “Torley”.


Regīna Zommere/Publcitātes foto