foto: Facebook / Žanete Eihmane
"Turpināsim Tevis iesākto ceļu" - Rebenoka tuvākie publicē pēdējo kopbildi un atvadu vārdus
Žanete Eihmane sociālajā vietnē "Facebook" publicējusi atvadu vārdus un fotogrāfiju, kas šķietami varētu būt Rebenoka un viņa tuvo draugu pēdējā kopbilde.
Sabiedrība
2020. gada 20. septembris, 18:21

"Turpināsim Tevis iesākto ceļu" - Rebenoka tuvākie publicē pēdējo kopbildi un atvadu vārdus

Jauns.lv

Nogalinātā advokāta Pāvela Rebenoka kolēģa jurista Mārtiņa Krieķa dzīvesbiedre Žanete Eihmane sociālajā vietnē "Facebook" publicējusi atvadu vārdus un fotogrāfiju, kas šķietami varētu būt viena no Rebenoka un viņa tuvo draugu pēdējām kopbildēm.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Mēs Tevi ļoti, ļoti mīlējām un turpināsim Tevis iesākto ceļu, LAI KO TAS MUMS MAKSĀTU, Pāvel!" teikts pie fotogrāfijas, kurā kopā ar Pāvelu Rebenoku redzama Žanete Eihmane, Rebenoka biznesa partneris, slepkavības lietā smagi ievainotais veterinārārsts Ingus Balandins, Eihmanes dēls Roberts, kā arī jurists Mārtiņš Krieķis.

Spriežot pēc sociālajos tīklos pieejamās informācijas, visi kopā vakar svinējuši Roberta 25. dzimšanas dienu. Zem fotogrāfijas atstāta virkne līdzjūtības vārdu.

Rebenoka kolēģis, jurists Krieķis jau iepriekš apgalvojis, ka sestdien vakarā Rebenoks bijis pie viņa ciemos, un aizbraucis mājās vēlu naktī. "Tāpēc tas, ko mēs redzam - neticu, ka tā ir laupīšanas slepkavība. Tā ir slepkavība izdarīta ar apzinātu mērķi," uzskata Krieķis. Slepkavības lietā smagi cietis arī Rebenoka biznesa partneris Ingus Balandins.

Rebenoka kolēģa jurista Mārtiņa Krieķa rīcībā ir arī informācija, ka Rebenoka mājā slepkavības naktī bijuši trīs cilvēki maskās. LTV raidījums "Dienas ziņas" vēsta, ka Rebenokam uzbrukts brīdī, kad viņš slēdzis vaļā savas mājas durvis. Pēc slepkavības no mājas iznests daudz mantu.

Nogalinātā advokāta Pāvela Rebenoka dzīvesvieta Langstiņos

gallery icon
6

Svētdienas rītā Langstiņos, kur atrodas Rebenoka dzīvesvieta, ieradās arī Jauns.lv.

Advokāts nogalināts savās mājās un noziedznieki ēkā veikuši arī laupīšanu.

Saistībā ar notikušo policijā sākts Kriminālprocess pēc krimināllikuma 117.panta - par slepkavību, ja tā saistīta ar laupīšanu. Policija patlaban izskata divas versijas par advokāta slepkavību.

Viena versija ir, ka slepkavība saistīta ar laupīšanu, bet otra - ar viņa profesionālo darbību. Policija gan neprecizē, ar kādu tieši profesionālo darbību, proti, advokāta, uzņēmējdarbību vai politisko darbību.

Nogalinātā advokāta Pāvela Rebenoka ekstravagantais dzīvesstils

Kopš šā gada februāra par ekonomikas ministra Ralfa Nemiro padomnieku ir kļuvis zvērināts advokāts un Nemiro bijušais advokātu biroja partneris ...

gallery icon
32

Pērn martā Rebenoks, vēl esot "Olainfarm" padomes priekšsēdētājs, vērsās pie Valsts policijas toreizējā priekšnieka Inta Ķuža un Valsts drošības dienesta (VDD) priekšnieka Normunda Mežvieta saistībā ar viņam izteiktiem draudiem dzīvībai.

Sarunā ar aģentūru LETA advokāts toreiz neizpauda ne draudu veidu, ne draudu izteicēju. Savukārt Valsts policijā tolaik apstiprināja, ka ir saņemts Rebenoka iesniegums un notiek tā izvērtēšana.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās