Brīvdabas kino LVM Kalsnavas arborētumā
Novadu ziņas
2020. gada 27. jūlijs, 14:54

Brīvdabas kino LVM Kalsnavas arborētumā

Jauns.lv

Latvijas valsts mežu Kalsnavas arborētums 31.jūlijā, aicina uz brīvdabas kino- baudot filmu “Pilsēta pie upes”.

Programmā no plkst.19.00 aktivitātes ģimenēm, plkst.21.00 tikšanās ar filmas aktieriem Agnesi Cīruli un Gundaru Āboliņu, plkst.22.00 filmas “Pilsēta pie upes” seanss. Tā ir iespēja skatītājiem izbaudīt romantisku vasaras gaisotni LVM Kalsnavas arborētumā.

Režisora Viestura Kairiša filmā stāstīts par Ansi kuram ir nevainīga profesija - daiļkrāsotājs, un viņš ir pieprasīts pie visām varām, kas nomainās īsā laika posmā pagājušā gadsimta 30. gadu beigās. Patosa pilnos ulmaņlaikus nomaina skarbie komunistu, tad nacistu režīmi... Viņa iecerētā ir ebreju meitene Zisla, taču jaunās sievietes tēvs liek mīlai šķēršļus. Sagadās tā, ka šajā laikā Anša dzīvē uzrodas arī glītā latviete Naiga. Starp trīs varām, kas sabradā Anša pilsētu, divām sievietēm, kas plosa viņa sirdi, iespējama tikai viena izvēle...

Brīvdabas kino vakarā skatītāji aicināti ņemt līdzi savus krēslus vai citus sēžamos (pufs, pleds u.c.) un, izvēloties vietu, ievērot divu metru distanci no citiem apmeklētājiem.

Rūpējoties par savu un līdzcilvēku veselību, brīvdabas kino vakara apmeklētājiem jāievēro drošības noteikumi.

  • - Personām ar akūtas elpceļu infekcijas pazīmēm kino vakaru apmeklēt aizliegts.
  • - Aicinām ikvienu atbildīgi izturēties pret savu un apkārtējo cilvēku veselību.

Pasākuma laikā var tikt fotografēts un filmēts. Fotogrāfijas un videomateriāli var tikt izmantoti Latvijas valsts mežu Kalsnavas arborētuma publicitātes vajadzībām.

Viestura Kairiša filmas "Piļsāta pi upis" pirmizrāde

2020. gada 15. janvārī kinoteātrī "Splendid Palace" ļaudis pulcējās uz Viestura Kairiša spēlfilmas "Piļsāta pi upis" pirmizrādi Rīgā.

gallery icon
122

Ieejas maksa: pilna biļetes maksa 4.00 eiro, samazināta biļetes maksa 2.00 eiro /skolēniem, studentiem, pensionāriem uzrādot apliecinošu dokumentu.

Papildu informācija: tālrunis uzziņai: 27841099