112
2020. gada 5. jūnijs, 11:01

VIDEO: Ģertrūdes ielas pašā vidū automašīna pēkšņi ielūst bruģī

Jauns.lv

Jauns.lv kļuvis zināms, ka Ģertrūdes ielā, netālu no krustojuma ar Brīvības ielu, milzīgā bedrē iekritusi kāda BMW markas automašīna.

Ģertrūdes ielā, iekrītot bruģī, avarē divas automašīnas

gallery icon
26

Uzņemtajos fotoattēlos redzams, ka BMW markas automobilis iekritis iespaidīga izmēra bedrē.

Šobrīd speciālā tehnika automobili no iegruvuma bedres izvilkusi, un policija atjaunojusi satiksmi. Ģertrūdes ielā satiksmes kustība atjaunota abos virzienos, tomēr kustība notiek pa vienu braukšanas joslu.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Elīna priedīte Jauns.lv informēja, ka šodien pulksten 10.32 Valsts policija saņēma izsaukumu uz Ģertrūdes ielu 14a, kur divas automašīnas - "Mercedes-Benz" un BMW - ir ielūzušas bruģī.

Automašīnas "Mercedes-Benz" šoferis esot ticis ārā saviem spēkiem, bet BMW nē.

Policijas ekipāža nu ir ieradusies notikuma vietā un strādā.

foto: Aculiecinieka foto

Iegruvums izveidojies hidraulisko pārbaužu laikā, kuras šodien notiek visā Daugavas labajā krastā. "Pārbaužu laikā siltumtīkli tiek testēti ar paaugstinātu spiedienu un šoreiz siltumtīkls ir plīsis, kā rezultātā izveidojies izskalojums. Konkrētie tīkli gan ir izbūvēti 1963.gadā un savu laiku nokalpojuši," pastāstīja AS "Rīgas siltums" pārstāve Linda Rence.

Viņa arī uzsvēra, ka ir labi, ka avārija notikusi tieši vasarā un pārbaužu laikā, jo ziemas sezonā tas varētu būt arī potenciāli bīstami un bez karstā ūdens varētu palikt viss kvartāls. Kā portālam Jauns.lv norāda Rence, pārbaužu laikā ūdens temperatūra tiek samazināta zem 45 grādiem pēc Celsija, savukārt ziemā siltumtīklā temperatūra var pārsniegt pat 100 grādus.

Negadījuma sekas kompensēs "Rīgas siltums".

foto: Aculiecinieka foto
foto: Aculiecinieka foto
foto: Aculiecinieka foto