foto: Publicitātes foto
Kultūras pils “Ziemeļblāzma” aicina uz pasākumiem martā
Runā Rīga
2020. gada 7. februāris, 14:37

Kultūras pils “Ziemeļblāzma” aicina uz pasākumiem martā

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Kultūras pils “Ziemeļblāzma” aicina sagaidīt pirmo pavasara mēnesi – martu –ar deju un mūzikas pasākumiem, kas norisināsies pils lielajā zālē, portālu Jauns.lv informēja Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienībā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

7. martā no plkst. 19.00 līdz plkst. 24.00 visi deju interesenti tiek aicināti iepazīt juteklisko, kaislīgo un aizraujošo deju “bačata”.
Bačatas deju pasākumu vadīs vadošais bačatas pasniedzējs Latvijā un “Bačata Rīga” vadītājs Artūrs Bernis, viņam asistēs talantīgā dejotāja un sieviešu plastikas trenere Katya (Katerina Kostjučenko no Ukrainas).

No plkst. 19.00 līdz 21.00 būs bačatas pamatu nodarbība iesācējiem. Pēc nodarbības deju pāri jau patstāvīgi mūzikas ritmā varēs nodejot pamatsoli. Pasākumu noslēgs balle, un tā ilgs līdz plkst. 24.00. Uz balli aicināti visu līmeņu dejotāji, arī iesācēji.

Ar sirsnīgu koncertprogrammu “Vīru spēks, šarms un jauda” skatītājus, īpaši sievietes, 8. martā plkst. 17.00 priecēs Atis Ieviņš, Normunds Pauniņš, Rihards Lepers un Nauris Brikmanis. Muzikālo atmosfēru radīs grupa “Dziļi violets”, savukārt vakara vadīšana uzticēta Gintam Grāvelim.

Šis koncerts būs viena vienīga atzīšanās mīlestībā piecās versijās un veltījums sievietēm – pašām skaistākajām, gaidītākajām, meklētākajām, lolotākajām un mīlētākajām. Mūsu mammām, māsām, draudzenēm, sievām, meitām, mazmeitām.

Balles deju cienītāji skaistākās dejas varēs izdejot ikgadējā “Ziemeļblāzmas pavasara ballē” 14. martā no plkst. 19.00 līdz 23.00.

Ballē muzicēs Jelgavas Bigbenda Combo grupa  Raita Ašmaņa vadībā un solists Ivars Jercums, piedāvājot deju “zelta izlasi” – lēno valsi, tango, Vīnes valsi, fokstrotu, kvikstepu, sambu, ča-ča-ča, rumbu un džaivu.

Ģērbšanās stils uz balli dāmām ir vakarkleita vai grezna kokteiļkleita, kungiem ˗ smokings vai tumšs uzvalks.

Biļetes uz pasākumiem var iegādāties Kultūras pils “Ziemeļblāzma” informācijas centrā, “Biļešu paradīze” kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās