foto: Publicitātes
"Čili picai" visai savdabīgs skaidrojums, kāpēc kliente tunča salātos atrada tikai krikumiņu zivs
Rīdziniece Marta šajā pilsētas centra "Čili pica" pasūtīja tunča salātus, kuru sastāvs tika naski apspriests tviterī.
Sabiedrība
2019. gada 12. oktobris, 07:22

"Čili picai" visai savdabīgs skaidrojums, kāpēc kliente tunča salātos atrada tikai krikumiņu zivs

Jauns.lv

Ceturtdien vēstījām par kādas pusdienotājas rūgto pieredzi, pasūtot tunča salātus "Galerija Rīga" esošajā "Čili picā". Marta tviterī ievietoja fotoattēlu, kurā redzams, cik daudz tunča viņa spēja atrast savos salātos. Kopumā par remdenu zupu un šiem salātiem ēdēja samaksāja 7,38 eiro, bet attēls tviterī lika daudziem soctīklotājiem reaģēt: ēdiena kvalitāte "Čili picā" pēdējā laikā esot ļoti kritusies.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Rīdziniece Marta publiski pauda vilšanos "Čili picas" tunča salātos, kuros viņa atrada tikai dažus pikucīšus zivs, tādēļ lūdza personālam salātus papildināt ar produktu. Personāls Martai uzservēja jaunu porciju - ar pavairāk tunča un pat divām ķilavām garnīrā, taču ēdējā viss notiekošais radīja jautājumu par uzņēmuma kvalitātes standartiem. Viņasprāt, tuncim salātos nav jābūt tikko no ledusskapī stāvējušas skārdenes izņemtiem.

Atbildot uz Jauns.lv jautājumiem par "Čili picas" tunča salātu standartu, uzņēmuma pārstāvis Ivo Šteins gramatiski ļoti kļūdainā vēstījumā skaidroja notikušo. Atbildi publicējam, saglabājot uzņēmuma runasvīra rakstības un izteiksmes stilu: 

“Šāda veida salāti kādi ir fotogrāfijā Čillli Pizza nav pieejami, iespējams salāti ir samaisīti un tad tikai nofotografēti, Čilli Pizza tunča salāti tiek pasniegti ar sīpoliemi virspusē, un tad, kad samaisa, noteikti, tuncis ir arī kaut kur iemaisījies starp lapām un pārējiem dārzeņiem. Pēc kaukulācijas tuncis ir paredzēts 30g. Un to cik ir tuncis un kāda ir cena nosaka uzņēmums. Rakstā minets ka porcijai kuru pagatavoja atkārtoti tuncis ir auksts no ledusskapja, rodas jautajums,kur tad tuncis ir jāglabā?? Laiikam jau ledusskapī tomēr un šie konkŗētie salāti nav karstie salāti! Par spļaušanu cita ēdienā katrs domā pēc savas samaitātības!!”

Jāpiebilst, ka iepriekš publikācijā bijām kļūdīgi minējuši, ka Martas pasūtītie salāti ietilpuši "Čili picas" pusdienu piedāvājumā par 7 eiro. Tā nav taisnība. Uzņēmuma pārstāvis norāda, ka dārgākais pusdienu komplekts picērijā maksā 5,29 eiro, un tunča salāti + zupa nav pusdienu piedāvājumā. 

Savu skaidrojumu par salātu kvalitāti "Čili pica" noslēdz ar aicinājumu pašiem iet un tos nogaršot. Ivo Šteins pateicas par reklāmu picēriju tīklam un piebilst (saglabājam oriģinālo rakstību):  "Aicinam iegriezties mūsu picērijās un nobaudīt tunča salātus!!"

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās