foto: ekrānuzņēmums no video
Ēģiptē pazudušo Māru Katarsku gūstā turējis viņas bijušais draugs - meitene publicē emocionālu video
Sabiedrība
2019. gada 15. janvāris, 23:05

Ēģiptē pazudušo Māru Katarsku gūstā turējis viņas bijušais draugs - meitene publicē emocionālu video

Jauns.lv

Kādreizējā šova "Okartes skatuve" dalībniece Māra Katarska, par kuras pazušanu šīs nedēļas sākumā ziņoja meitenes radinieki, 12. janvārī tika atrasta, taču stāsts nebeidzās. Jau dažas stundas vēlāk sociālajā tīklā “Facebook” parādījās informācija, ka meiteni fiziski un emocionāli iespaidojis viņas puisis.

Māras māte Aija medijiem apstiprināja, ka ar meitu tik tiešām viss neesot kārtībā, viņu gūstā turot bijušais draugs. Tika uzsākta ziedojumu vākšana, lai Māras māmiņa Aija varētu nokļūt Ēģiptē, un izglābt meitu. Arī Māras māsa Vita par notiekošo informēja speciāli izveidotā “Facebook” grupā - “Meklējam Māru”. Kā pēcāk noskaidrojās, Māra nogādāta Ēģiptes policijā un briesmas meitenes dzīvībai vairs nedraudot. 

Tikmēr pati Māra Katarska šodien, 15. janvārī, savus draugus un paziņas sociālajā tīklā “Facebook” ar video starpniecību informējusi, ka patiesi ir drošībā. 

“Vēlējos pateikt visiem, ka esmu drošībā, ar mani viss ir kārtībā, viss būs labi. Milzīgs paldies visiem, kuri raksta, kuri interesējās. Es turpinu atbildēt un turpināšu, kamēr būšu atbildējusi visiem,” savā video saka Māra, kuras seju “rotā” acīmredzami zilumi.

Jauns.lv ir sazinājies ar Māru Katarsku un gaida viņas komentāru par notikušo. 

Māra Katarska apakšveļas modele

gallery icon

Jauns.lv jau vēstīja, ka Māra Katarska ir kādreizējā šova "Okartes skatuve" dalībniece, kur viņas skatuves vārds bija Katarsky.

Māra Katarska bauda saulainās Grieķijas burvību.

2014. gadā Māra pameta Latviju un devās uz Grieķiju, kur Rodas salā pelnīja iztiku, dziedot viesnīcās.

Toreiz portālam Jauns.lv Māra atklāja, ka pametusi Latviju, jo vēlējusies pamainīt savu ikdienu. 

Māra Katarska bauda saulainās Grieķijas burvību

gallery icon

Māra Katarska šovā „OKartes skatuve”

gallery icon