foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: agresīvs vīrietis ar akmeņiem rokās izdemolē "Fenikss" spēļu zāli, taču jau nedēļu viņu nevar arestēt
VP atklāj, ka pagaidām vainīgais vēl nav aizturēts.
Sabiedrība
2018. gada 22. augusts, 14:13

VIDEO: agresīvs vīrietis ar akmeņiem rokās izdemolē "Fenikss" spēļu zāli, taču jau nedēļu viņu nevar arestēt

Jauns.lv

Internetā parādījies video, kurā redzams, kā kādas Rīgas “Fenikss" laimētavas iekšienē agresīvs kungs ar diviem lieliem akmeņiem vienu pēc otra sadauza spēļu automātus.

Ar video divu dienu laikā portālā “Facebook” dalījušies jau virs 1500 lietotāju un tā kopējo skatījumu skaits jau pārsniedz 63 000. Video redzamais kungs nereaģē uz apkārtējo izsaucieniem, tostarp ignorējot arī kādu sievieti, kura atkārtoti, krievu valodā kliedz “Pietiek!”

Uzsākts kriminālprocess, bet vainīgais nav aizturēts

Portāls Jauns.lv telefoniski un rakstiski sazinājās ar SIA “ALFOR”, kuram pieder konkrētais spēļu zāļu zīmols, lai noskaidrotu vairāk par incidentu, tā atrisinājumu un vīrieša radītajiem zaudējumiem.

Uzņēmuma pārstāvji e-pastā atbildēja, ka atturēsies no sīkāku komentāru sniegšanas, kamēr nebūs noskaidroti visi lietas apstākļi.

Savukārt Valsts policijā (VP) informēja, ka šis gadījums ir reģistrēts 14. augustā, pulksten 00.05 spēļu zālē Rīgā, Latgales priekšpilsētā. VP informē, ka, ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka kāds apmeklētājs ir sadauzījis vairākus spēļu aparātus, pēc tam izsitis arī durvju stiklu un vitrīnu.

Kopējais nodarītais zaudējums pagaidām neesot zināms. Saistībā ar notikušo VP Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Latgales iecirknī ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185. panta pirmās daļas – par svešas mantas tīšu bojāšanu.

VP arī atklāj, ka pagaidām vainīgais vēl nav aizturēts. Nav zināmi arī šādas vīrieša rīcības iemesli.

Spēļu zāļu “Fenikss”, “Fenikss laimētava” un bāra “Alfor” pārvaldītājas SIA “Alfor” apgrozījums 2017. gadā bija 72,616 miljoni eiro, kas ir par 11,5% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt tā peļņa pieauga par 20%, sasniedzot 17,442 miljonus eiro.