foto: Bezvests.lv
Pēc ballītes Vecrīgā pazudušā Krišjāņa Zvejnieka meklēšana: brīvprātīgie sestdien pulcēsies pie "Gaismas pils"
112
2017. gada 20. decembris, 10:32

Pēc ballītes Vecrīgā pazudušā Krišjāņa Zvejnieka meklēšana: brīvprātīgie sestdien pulcēsies pie "Gaismas pils"

Kasjauns.lv

Brīvprātīgo organizācija "Bezvests.lv" sestdien, 23. decembrī, Latvijas Nacionālās bibliotēkas jeb "Gaismas pils" apkaimē organizēs nedēļas nogalē pazudušā Krišjāņa Zvejnieka meklēšanas darbus. 

Brīvprātīgie ziņo, ka meklēšana sāksies plkst.10, bet precīzu pulcēšanās vietas adresi paziņos tuvākajā laikā. 

"Lūdzam visus nevienaldzīgus cilvēkus piebiedroties "Bezvests.lv" brīvprātīgajiem un palīdzēt jaunā vīrieša meklēšanā," norāda brīvprātīgie, aicinot dalībniekus ģērbties atbilstoši laika apstākļiem.

Brīvprātīgie norāda, ka dalībnieki, kuri ir jaunāki par 18 gadiem vai cilvēki alkohola reibumā meklēšanas darbos piedalīties nevar. 

27 gadus vecais Krišjānis pazuda naktī no piektdienas uz sestdienu pēc ballēšanās Vecrīgā nepārradās mājās, pēc kā viņa sieva, kā arī policija un brīvprātīgie uzsāka meklēšanu. Otrdien tika izplatīts videonovērošanas kameru attēls, kurā redzama kāda cilvēku kompānija, kas apsteidza streipuļojošu vīrieti. 

Krišjānis Zvejnieks pazuda šī gada 15. decembrī, kad ap plkst.7.00 izgāja no savas dzīvesvietas Jaunmārupē un līdz šim brīdim nav atgriezies. Vīrietis pēdējo reizi redzēts Rīgas centra rajonā, izklaides vietā "Ezītis miglā" Jaunielā 35.

Sieva Madara informē, ka vīra telefons ir izlādējies, pēdējā atrašanās vieta, kas ir piefiksēta kartē, bijusi Āgenskalnā pirms Akmens tilta, tieši pretī Nacionālajai bibliotēkai plkst.3.50.

Sākotnējā informācija liecināja, ka Krišjānis Zvejnieks devies uz korporatīvo pasākumu "Džeza klubā" Vecrīgā, Palasta ielā, kuru pametis ap pl.1naktī un devies uz "Ezīti".

"Visiem, kam ir ziņas par pazudušo, lūdzam zvanīt Valsts policijai pa tālruni 110 vai "Bezvests.lv" +371 22 084 084," norāda brīvprātīgie.