foto: Facebook
Pazudušais Krišjānis Zvejnieks joprojām nav atrasts. Publiskoti kadri no piektdienas nakts uz Akmens tilta
112
2017. gada 19. decembris, 18:01

Pazudušais Krišjānis Zvejnieks joprojām nav atrasts. Publiskoti kadri no piektdienas nakts uz Akmens tilta

Kasjauns.lv

27 gadus vecais Krišjānis Zvejnieks, kurš pazuda naktī no piektdienas uz sestdienu pēc ballēšanās Vecrīgā, joprojām nav atradies. Krišjāņa sieva Madara publiskojusi kameru novērošanas video, kurā redzams Akmens tilts ap pl.3 naktī. Viņa lūdz atsaukties attēlos redzamo cilvēku kompāniju.

Vienlaikus ar pazudušo personu uz Akmens tilta atradusies kāda kompānija - divi velosipēdisti un sieviete. Lūdz atsaukties attēlos redzamos cilvēkus!

foto: Facebook

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka Krišjāni Zvejnieku meklē gan viņa ģimene, gan Valsts policija, gan organizācija Bezvēsts.lv. Pagaidām meklēšana nav vainagojusies ar panākumiem.

Pirmdien ģimene pie Āgenskalna tirgus pulcējās, lai kopā ar palīgiem meklētu pazudušo vīrieti.

Krišjānis Zvejnieks pazuda šī gada 15.decembrī, kad ap plkst.7.00 izgāja no savas dzīvesvietas Jaunmārupē un līdz šim brīdim nav atgriezies. Vīrietis pēdējo reizi redzēts Rīgas centra rajonā, izklaides vietā "Ezītis miglā" Jaunielā 35.

No bāra viņš devies prom ap pl.2 naktī, iespējams, kopā ar svešu kompāniju.  

Sieva Madara informē, ka vīra telefons ir izlādējies, pēdējā atrašanās vieta, kas ir piefiksēta kartē, bijusi Āgenskalnā pirms Akmens tilta, tieši pretī Nacionālajai bibliotēkai pl. 3:50.

Lūdzu, ja Jums ir jebkāda informācija, Madara lūdz rakstīt vai zvanīt viņai pa tālr. 26389064. Vai zvanīt policijai pa tālr. 02.

Sākotnējā informācija liecināja, ka Krišjānis Zvejnieks devies uz korporatīvo pasākumu "Džeza klubā" Vecrīgā, Palasta ielā, kuru pametis ap pl.1naktī un devies uz "Ezīti".