Prezidente svin jubileju, Krievija sadeg olimpiskajās ugunīs. Nozīmīgas FOTOREPORTĀŽAS
Eksprezidente dzimšanas dienā saņem ziedus un laba vēlējumus.
Sabiedrība
2017. gada 8. decembris, 10:49

Prezidente svin jubileju, Krievija sadeg olimpiskajās ugunīs. Nozīmīgas FOTOREPORTĀŽAS

Kasjauns.lv

Uz aizvadīto septiņu dienu notikumiem lūkojamies fotogrāfu acīm.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vaira Vīķe-Freiberga nosvin dzimšanas dienu

1. decembrī, savā 80. dzimšanas dienā, ar reisu no Stambulas Rīgā ieradās bijusī Latvijas Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga. Jubileju atzīmēja ar balli Rīgas Latviešu biedrības namā. Privāto svinību viesu vidū bija Vairas ģimene, Latvijas uzņēmēji, kultūras jomas ļaudis, politiķi...

Vairas Vīķes-Freibergas 80. jubilejas balles viesi

Vairas Vīķes-Freibergas 80. jubilejas balles viesi.

gallery icon
85

Labākās gada fotogrāfijas

Aģentūra "Reuters" apkopojusi savu reportieru 2017. gada labākās fotogrāfijas, izceļot šā gada būtiskākos notikumus. Fotogrāfijās, kas uzņemtas dažādās pasaules vietās, redzami gan politiski, gan sadzīviski notikumi.

Aģentūras Reuters labākās 2017. gada fotogrāfijas

Fotogrāfijās, kas uzņemtas dažādās pasaules vietās, redzami gan politiski, gan sadzīviski notikumi. Tostarp ASV prezidenta Donalda Trampa un Krievijas prezidenta ...

gallery icon
98

Krievija sadeg olimpiskajās ugunīs

Starptautiskā Olimpiskā komiteja par antidopinga pārkāpumiem piesprieda diskvalifikāciju Krievijas Olimpiskajai komitejai. Līdz ar to Krievija nevarēs piedalīties nākamā gada februārī gaidāmajās Phjončhanas olimpiskajās spēlēs. Krievu sportisti gan varēs startēt četrgades nozīmīgākajā forumā, taču to viņi drīkstēs darīt zem neitrāla karoga.

Krievijas olimpiešu nu jau nederīgo apģērbu prezentācija

Šogad parūpēties par Krievijas olimpiešu apģērbiem tika uzticēts vietējam uzņēmumam "Zasport", kura īpašniece 28 gadus vecā Anastasija Zadorina (Krievijas drošības ...

gallery icon
37

Rīga pošas Ziemssvētkiem

Izejot pastaigā pa Rīgas centru, kļūst redzams, ka mūsu galvaspilsēta jau ir gatava gada skaistākajam laikam - Ziemassvētkiem. Skaistas svētku dekorācijas, izgaismoti objekti gribot negribot liek atcerēties, ka līdz Ziemassvētkiem palikušas jau mazāk nekā trīs nedēļas.

Krāšņais Rīgas centrs Ziemassvētku gaidās

Izejot pastaigā pa Rīgas centru, kļūst redzams, ka mūsu galvaspilsēta jau ir gatava gada skaistākajam laikam - Ziemassvētkiem.

gallery icon
39

Zināmi visi “Supernova 2018” dalībnieki

Izziņoti visi Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursa „Supernova 2018” dalībnieku vārdi, un šogad konkursa ceturtajā sezonā piedalīsies 21 dalībnieks. Izpildītāju vidū ir gan jau atzīti mūziķi – Markus Riva, Liene Greifāne, gan šovbiznesā jauni vārdi.

Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursa „Supernova 2018” dalībnieki

Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursa „Supernova 2018” dalībnieki.

gallery icon
18

Milzīgi ugunsgrēki ASV

Kalifornijas dienviddaļā spēcīgo Santaanas vēju dēļ savvaļas ugunsgrēki turpināja plesties plašumā, liekot mājas pamest tūkstošiem cilvēku. Plašākais ugunsgrēks pirmdien izraisījās Venturas apgabalā un dažu stundu laikā tas izpleties 124 kvadrātkilometru lielā platībā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Apokaliptiski skati Kalifornijā, kuru plosa savvaļas ugunsgrēki

Apokaliptiski skati Kalifornijā, kuru plosa savvaļas ugunsgrēki

gallery icon
68

Miris Džonijs Holidejs

Pēc cīņas ar plaušu vēzi trešdien 74 gadu vecumā miris franču rokmūzikas leģenda Džonijs Holidejs. Nosacīti maz pazīstams ārpus Francijas, Holidejs dzimtenē ir liela zvaigzne. 50 gadu laikā pārdoti vairāk nekā 100 miljoni par gallu Elvisu Presliju dēvētā mūziķa disku.

Džonija Holideja dzīves mirkļi

50 gadu laikā pārdoti vairāk nekā 100 miljoni par gallu Elvisu Presliju dēvētā mūziķa disku.

gallery icon
32

Pēkšņi miris Valdis Liepiņš

Pirmdien mūžībā aizsaukts ilggadējais Dailes teātra aktieris un režisors Valdis Liepiņš. Šī gada maijā portāls Kasjauns.lv vēstīja, ka Liepiņš izķepurojies no depresijas un alkoholisma un atsāka strādāt. Pirms trim gadiem aktieris aizgāja no Dailes teātra, lai sāktu ārstēšanos, kas arī sekmējās ar rezultātiem.

Režisors un aktieris Valdis Liepiņš 2017. gada pavasarī

Režisors un aktieris Valdis Liepiņš 2017. gada pavasarī.

gallery icon
31

„X faktorā” uzvar Arturs Gruzdiņš

Šā rudens skanīgākā TV šovā „X faktors” finālā par uzvaru cīnījās trīs līdz šim plašākai publikai maz pazīstami skatuves mākslinieki – Arturs Gruzdiņš, Līga Rīdere un Adriana Miglāne. Pārāks par pārējiem izrādījās un galveno balvu saņēma Arturs Gruzdiņš.

Muzikālā šova "X faktors" pirmās sezonas noslēguma ballīte

Muzikālā šova "X faktors" pirmās sezonas noslēguma ballīte.

gallery icon
76

Dzimšanas diena slavenajam itāļu latvietim Roberto

Mūziķis, skaistumkopšanas salona saimnieks, Rīga TV24 pavāršova vadītājs Roberto Meloni, kurš pirms 18 gadiem ieradās pastrādāt Latvijā par skolotāju, bet te aizkavējies uz daudziem gadiem, šonedēļ atzīmējis 40. jubileju.

Roberto Meloni dzīves ainiņas

Roberto Meloni dzīves ainiņas.

gallery icon
69