foto: Valsts policija
Centimetru pa centimetram pārmeklē Liepāju: jau astoņas dienas neizdodas atrast pazudušo Staņislavu
112
2017. gada 30. augusts, 18:20

Centimetru pa centimetram pārmeklē Liepāju: jau astoņas dienas neizdodas atrast pazudušo Staņislavu

Kasjauns.lv

Brīvprātīgie kopā ar aptuveni pussimts karavīriem jau astoto dienu turpina meklēt 1936. gadā dzimušo Staņislavu Ivanovu, vēsta portāls “liepajniekiem.lv”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Karavīri, policisti un brīvprātīgie centimetru pa centimetram pārmeklē Liepājas Dienvidrietumu rajonu, uzmanību pievēršot ikvienam niekam.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirkņa Kārtības policijas nodaļas priekšnieka pienākumu izpildītājs Andris Ronkausks “liepajniekiem.lv” pastāstīja, ka atkārtoti un ļoti uzmanīgi tiek pārmeklēta ik pēda Liepājas Dienvidrietumu rajonā, jo policijas rīcībā vakar nonāca informācija, ka pazudusī sieviete pēdējoreiz redzēta pagājušās nedēļas sākumā.

“Uz doto brīdi mūsu rīcībā ir informācija un video, ka sieviete pagājušās nedēļas sākumā naktī pulksten 3.28 viena pati izgāja no savas mājas Klaipēdas ielā 84 un devās Nīcas virzienā.”

Atkārtoti tiek pārmeklēts Klaipēdas ielas mikrorajons un teritorija līdz pat degvielas uzpildes stacijai “Latvijas nafta” Klaipēdas šosejas malā. Gan sauszeme, gan ūdenskrātuve pie Dienvidu fortiem.

Meklētāji ne vien izpēta ik krūmu, bedri un iedobi, bet pievērš uzmanību arī sadzīviskiem priekšmetiem – vai kaut kur nemētājas spieķis, nav kāds apģērba gabals, kaut pārtikas atlikumi.

Jau vēstīts, ka Valsts policijā saņemts iesniegums par to, ka 22. augustā no savas dzīvesvietas Liepājā, Klaipēdas ielā izgājusi Staņislava Ivanova, dzimusi 1936. gadā, un līdz šim viņas atrašanās vieta nav zināma.

Staņislavas pazīmes – augums 150 cm, īsi, sirmi mati, kājās brūnas krāsas apavi un puķaina kleita. Sieviete var neorientēties laikā un telpā.

Ja Jūsu rīcībā ir informācija par sievietes atrašanās vietu vai cita viņas meklēšanai nozīmīga informācija, lūdzam Jūs par to informēt Valsts policiju pa tālruni 110.
 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās