foto: LETA
Izvēlēti deputāti darbam izglītības, kultūras un sporta komisijās
Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Eiženija Aldermane.
Runā Rīga
2017. gada 17. augusts, 15:30

Izvēlēti deputāti darbam izglītības, kultūras un sporta komisijās

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komiteja ceturtdien, 17. augustā, akceptēja komitejas deputātu darbību komisijās, kas izveidotas, lai risinātu izglītības, kultūras, sporta un sabiedrības integrācijas jautājumus.

Rīgas domes konsultatīvajā padomē sabiedrības integrācijas jautājumos darbosies Eiženija Aldermane, Valērijs Petrovs, Vadims Faļkovs, Iveta Ratinīka, Linda Ozola un Evita Zālīte – Grosa. Rīgas pilsētas Zelta fonda stipendiju padomē strādās Ainars Baštiks, Valērijs Petrovs, Inese Andersone un Sandis Riekstiņš, bet balvas „Zelta pildspalva” piešķiršanas komisijā - Eiženija Aldermane, Jefimijs Klementjevs un Inese Andersone.

Rīgas vispārējās izglītības iestāžu tīkla optimizācijas komisijā darbosies Eiženija Aldermane, Oļegs Burovs, Anna Vladova, Iveta Ratinīka, Linda Ozola un Dainis Locis. Iepriekš minētie deputāti strādās arī konkursa uz Rīgas pašvaldības izglītības iestāžu vadītāju amatiem komisijā.

Rīgas festivālu mērķprogrammas finansēšanas konkursa komisijā darbosies Eiženija Aldermane, Ainars Baštiks, Vitālijs Dubovs, Andrejs Žagars un Evita Zālīte – Grosa. Rīgas domes Kultūras projektu finansēšanas konkursa komisijā iekļauti Eiženija Aldermane, Ainars Baštiks, Valērijs Petrovs, Andrejs Žagars un Nauris Puntulis, Tradicionālo kultūras pasākumu finansēšanas konkursa komisijā - Ainars Baštiks, Vadims Faļkovs un Nauris Puntulis. Rīgas amatierkolektīvu vadītāju un speciālistu atlīdzības sadales komisijā strādās Dainis Turlais, Jānis Ločmelis un Evita Zālīte – Grosa, bet Radošo kvartālu un teritoriju atbalsta finansējuma konkursa komisijā iekļauti Eiženija Aldermane, Jefimijs Klementjevs, Vitālijs Dubovs, Inese Andersone un Dainis Locis.

Budžeta programmas „Atlīdzība amatiermākslas kolektīvu vadītājiem un speciālistiem” atbalsta finansējuma piešķiršanas konkursa komisijā iekļauti Dainis Turlais un Nauris Puntulis, bet Finanšu līdzekļu interešu izglītības programmu pedagogu atlīdzībai sadales komisijā - Dainis Turlais, Jefimijs Klementjevs un Inese Andersone.

Jefimijs Klementjevs, Igors Kuzmuks un Anete Jēkabsone – Žogota darbosies konkursa par finansiālu atbalstu Pasaules, Eiropas čempionātu un līdzvērtīgu augsta līmeņa sacensību organizēšanai Rīgā pieteikumu izvērtēšanas komisijā un konkursa par finansiālu atbalstu tautas, bērnu un jauniešu sacensību organizēšanai Rīgā pieteikumu izvērtēšanas komisijā. Konkursa par finansiālu atbalstu nozīmīgu un starptautisku sacensību organizēšanai Rīgā pieteikumu izvērtēšanas komisijā strādās Jefimijs Klementjevs, Igors Kuzmuks un Sandis Riekstiņš, bet vērtēšanas komisijā naudas balvas piešķiršanai Rīgas sportistiem par izciliem sasniegumiem sportā darbosies Jefimijs Klementjevs un Anete Jēkabsone – Žogota.

Komisijās bez deputātiem vēl darbojas pašvaldības un valsts institūciju, NVO un radošo savienību pārstāvji, kā arī eksperti.