foto: Bezvests.lv
Tviterī zibens ātrumā izplatās gadu veca ziņa par pazudušu bērnu
Mazais Rūdolfs tika laimīgi atrasts jau pirms gada, taču tas neattur sabiedrībā zināmus ļaudis gadu vēlāk dalīties ar ziņu par viņa pazušanu.
Sabiedrība
2017. gada 23. jūlijs, 22:00

Tviterī zibens ātrumā izplatās gadu veca ziņa par pazudušu bērnu

Kasjauns.lv

Sev vien zināmu iemeslu dēļ Uģis Gruntmanis svētdien tviterī dalījies ar kādu rakstu no 2016. gada 28. jūlija, kurā vēstīts: "Tik tikko Saulkrastos PAZUDIS BĒRNS Rūdolfs! Gaiši mati, 2,5 gadi, saprot latviski." Zibens ātrumā ziņu retvītojuši citi tvitera lietotāji, sabiedrībā pazīstami cilvēki - Guntis Belēvičs, Aivars Pastalnieks, Dzintris Kolāts, Edgars Jaunups, Solvita Olsena, Silvija Radzobe un citi.

"It kā @UGruntmanis, @guntisbelevics, @AivarsPastalnie, @Dzintris , @jaunups, @S_Olsena skaitās inteliģence, bet..." ar nožēlu raksta tvitera lietotājs Ints. 

"Sēžot pie datora, laikam domāt nevajag un galvenais tikai retvītot visu pēc kārtas," viņš vēlāk dzēlīgi piebilst.

Saņēmuši pārmetumus un sapratuši savu pārsteigšanos, daži jau dzēsuši savu retvītu, bet, piemēram, Aivars Pastalnieks taisnojas, ka to "nevar izdzēst". 

Jau vēstīts, ka pagājušā gadā 29. jūlijā Saulkrastos pazudušais nepilnus trīs gadus vecais Rūdolfs tika atrasts.

Atrastais zēns ir vesels un bez kādiem miesas bojājumiem. Meklētāji viņu atraduši netālu no pazušanas vietas.

Zēns atrasts neilgi pēc plkst.12 pusotra kilometra attālumā no pazušanas vietas. Kad Rūdolfu atradis Nacionālo bruņoto spēku (NBS) karavīrs, puisēns sēdējis mežā zem koka un raudājis, un nekavējoties nodots mediķu aprūpē.

Saulkrastos pazudušā Rūdolfa meklēšana

gallery icon
46

Saulkrastos klātesošie brīvprātīgie ar aplausiem apsveica pozitīvo vēsti par bērna atrašanu.

Saulkrastos pazudušā Rūdolfa meklēšanā iesaistīti bija aptuveni 500 cilvēki. Tai skaitā pārstāvji no Valsts policijas, Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem un zemessardzes, kā arī brīvprātīgie. Bērns bija pazudis Saulkrastu dārzkopības kooperatīva "VEF-Biķernieki" teritorijā.