foto: Ekrānuzņēmums no LNT ziņām
Pazudušā Ivana māte: “Viņu kaut kur tur ar varu... Ivanam ļoti patika iet arī uz pludmali”
Pazudušais Ivans Berladins fiksēts Karostas pārtikas veikala vidoenovērošanas kamerā
Sabiedrība
2017. gada 5. jūlijs, 11:15

Pazudušā Ivana māte: “Viņu kaut kur tur ar varu... Ivanam ļoti patika iet arī uz pludmali”

LNT Ziņas

Kopš sestdienas pazudušā piecus gadus vecā Ivana Berladina māte LNT ziņām atklājusi savas versijas pat to, kur varētu atrasties viņas dēls Ivans.

Liepājā pazudušā zēna meklēšana

Pirmdien, 3. jūlijā, brīvprātīgo organizācija "Bezvests.lv" iesaistījās piecgadīgā Ivana Berladina meklēšanā. Pazudušais puisēns pagaidām vēl nav atrasts, un viņa meklēšana ...

gallery icon
156

Ivana māte atpazinusi savu dēlu Liepājas kriminālpolicijas darbinieku parādītā video materiālā, kur zēns redzams kādā Karostas pārtikas veikalā. 

Mamma apstiprina, ka pati dēlu pēdējo reizi redzējusi piektdienas vakarā, kad puisēns gājis gulēt un pastāsta, ka tajā dienā zēns devies uz reliģisko bērnu centru kopā ar savu draugu. Otrs zēns, kurš arī redzams veikala uzņemtajā video dienā, kad Ivans pazuda, noliedz, ka todien bijis kopā ar Ivanu. 

Ivana Mamma Zoja uzskata, ka puisēns ir ieslodzīts kādā dzīvoklī vai izvests no valsts. Viņa pauž viedokli, ka zēns kaut kur tiekot turēts pret paša gribu. 

“Es domāju, ka viņu kaut kur tur ar varu. Viņš nevarētu tā sēdēt vienā vietā visu laiku. Varbūt viņš jau drusku gribēja ēst, varbūt viņu kāds pievilinājis ar kaut ko. Protams, viņš iekāps arī svešā automašīnā, kā ”Facebook” rakstīts, ka viņš ir aizvests, nemaz vairs nav mūsu pilsētā,” LNT ziņām stāsta Zoja. 

Tiesa, viņa arī pastāsta, ka Ivanam paticis iet uz pludmali un ceļu līdz tai puisēns zinājis ļoti labi. Tāpēc nevarot izslēgt arī iespēju, ka arī pazušanas dienā puisēns devies uz pludmali. 

Sarunā ar LNT ziņām māte noliedz izskanējušo informāciju, ka dēls cietis no vardarbības ģimenē un māte puikam uzsitusi zilu aci. To Ivans esot ieguvis, atsitoties pret dīvāna malu. 

Jau ziņots, ka Valsts policijā svētdien saņemts iesniegums par to, ka sestdien ap plkst.8.30 no savas dzīvesvietas Liepājā, Pāvilostas ielā, izgāja piecgadīgais Ivans Berladins.

Zēns ir vidējas miesas uzbūves, viņam ir īsi, gaiši mati, zilas acis. Viņam mugurā bija zila adīta jaka ar rāvējslēdzi un zilas sporta bikses. Kājās bija raibas zeķes un sandales bēšā krāsā. Zēns sarunājas krievu valodā.

Ja kādam ir informācija par zēna iespējamām uzturēšanās vietām, policija par to lūdz informēt, zvanot uz tālruņa numuru 110.