foto: Facebook
Liepājā sola izvērtēt apstākļus pazudušā Ivana ģimenē
Zēna māte iepriekš nav nonākusi Liepājas bāriņtiesas redzeslokā. Apstākļus ģimenē sola izvērtēt pēc tam, kad mazo Ivanu atradīs.
Sabiedrība
2017. gada 4. jūlijs, 15:17

Liepājā sola izvērtēt apstākļus pazudušā Ivana ģimenē

Kasjauns.lv

Iepriekš izskanot informācijai, ka pazudušā liepājnieka Ivana Berladina ģimene jau iepriekš bijusi Bāriņtiesas redzeslokā, Liepājas bāriņtiesa portālu Kasjauns.lv informēja, ka izskanējusī informācija nav patiesa - par Ivana ģimeni iepriekš institūcijām nav bijis pamats interesēties.

Pazudušā piecgadnieka Ivana Berladina ģimene Liepājas bāriņtiesas redzeslokā līdz šim nav bijusi, portālam Kasjauns.lv paskaidroja šīs bāriņtiesas vadītājas vietniece Kristīne Antmane.

Vienlaikus viņa teica, ka šobrīd vissvarīgākais ir puisēnu atrast, un tikai pēc tam bāriņtiesa vērtēs, vai bērna vecāki nav ļaunprātīgi izmantojuši savas tiesības, - vai Ivanam bija visa nepieciešamā aprūpe un uzraudzība.

foto: Facebook
Zēna māte un vecmāmiņa.

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka Liepājā jau trešo dienu ilgst pazudušā bērna meklēšana. Otrdien no rīta Ivans Berladins izsludināts starptautiskā meklēšanā. Viņu meklē arī kaimiņvalstīs. Līdzās policijas spēkiem puisēnu meklē arī vismaz 500 brīvprātīgo, ir piesaistīts helikopters.

Pirmdienas vakarā ziņojām, ka vietējie - ģimenes kaimiņi - norādīja, ka ģimenē bijušas problēmas un nesaskaņas.

Zoja Arejeva, kura ir māte 5 gadus vecajam puisēnam Ivanam, saka - dēls pēdējoreiz redzēts centrā, teicis, ka brauc pēc cepumiem un konfektēm, lai gan naudas viņam nebija.

Liepājā pazudušā zēna meklēšana

Pirmdien, 3. jūlijā, brīvprātīgo organizācija "Bezvests.lv" iesaistījās piecgadīgā Ivana Berladina meklēšanā. Pazudušais puisēns pagaidām vēl nav atrasts, un viņa meklēšana ...

gallery icon
156

TV3 ziņo, ka ģimenē bieži bijuši konflikti, un sestdien puisēns ar māti strīdējies par pastaigu uz jūru - Zoja esot bijusi dusmīga, liecina vietējo mājas iedzīvotāju teiktais. Izskanot versijai par to, ka viena no meklējamā bērna pazīmēm ir zilums zem acs - arī to neoficiāli "pieraksta" mātei. 

Kaimiņiene Kristīne zināja teikt, ka mātei bieži paticis iedzert.

Kaimiņu meitene Nellija televīzijai norāda, ka mazais Ivans bieži bijis viens, viens pats arī gājis uz jūru.