Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Tīģera gads būs veiksmīgs gads dažādās jomās
Sabiedrība

Tīģera gads būs veiksmīgs gads dažādās jomās

Jauns.lv

Nomainot Vērša gadu, jaunais 2010.gads tiks aizvadīts baltā Tīģera zīmē, kas sola ne tik vien veiksmi dažādās dzīves jomās, bet arī lielu aktivitāti.

Tīģera gads būs veiksmīgs gads dažādās jomās...
Atšķirībā no aizgājušajiem "treknajiem" gadiem, kad piesardzības fenomens bija izzudis, jaunajā gadā piesardzība atgriezīsies un saglabāsies vēl ilgi.
Atšķirībā no aizgājušajiem "treknajiem" gadiem, kad piesardzības fenomens bija izzudis, jaunajā gadā piesardzība atgriezīsies un saglabāsies vēl ilgi.

Astrologs Andris Račs aģentūrai LETA stāstīja, ka nākamais gads salīdzinājumā ar iepriekšējiem diviem gadiem būs nesalīdzināmi aktīvāks gads.

"2010.gadā un 2011.gadā daudzviet vēl būs jūtams piesardzīgums ar finanšu līdzekļiem, bet progress un attīstība sāksies visā pasaulē jau pašā 2010.gada sākumā. Atšķirībā no aizgājušajiem "treknajiem" gadiem, kad piesardzības fenomens bija izzudis, jaunajā gadā piesardzība atgriezīsies un saglabāsies vēl ilgi," sacīja astrologs.

Nākamais gads solās būt veiksmīgs visam, kas saistīts ar celtniecību un peļņu ilgtermiņā. Tāpat visā pasaulē atdzīvosies tūrisms un cilvēki būs gatavi šai jomā tērēt daudz naudas, kā arī nauda tiks tērēta transporta līdzekļiem, kas gan neattiecas uz Latviju.

"Mūzikas un kino bizness visā pasaulē piedzīvos augšupeju. Tāpat veiksmīgs gads būs farmācijas un parfimērijas biznesam, kā arī biznesam, kas saistīts ar jūru, jo pieaugs gan pārvadājumi, gan pieprasījums pēc jūras produktiem," prognozēja Račs.

Tīģera gadā dzims sociāli aktīvi cilvēki, kuri būs arī ambiciozi un atbildīgi cilvēki. Nākamajā gadā dzimušajiem bērniem dzīve būs nemierīgāka, taču viņi savā dzīvē daudz vairāk sasniegs. Tīģera gadā dzimušie cilvēki dzīves laikā izkonkurēs un pārspēs Žurkas un Vērša gadā dzimušos.

"Nākamais gads pēc ķīniešu filozofijas būs ļoti labs gads, taču tas būs arī nemierīgs un jaunu interešu konfliktu pilns. Tīģera gadā atkal veiksme uzsmaidīs veiksminiekiem, kuriem pēdējos gados īpaši neveicās. Veiksme it sevišķi atgriezīsies pie cilvēkiem, kuri dzimuši Tīģera, Cūkas un Suņa gadā," stāstīja astrologs.