Sabiedrībā pazīstamu cilvēku vēlējumi 2010. gadā
Sabiedrība
2010. gada 2. janvāris, 15:50

Sabiedrībā pazīstamu cilvēku vēlējumi 2010. gadā

Jauns.lv

Kasjauns.lv novēlējumus 2010.gadā lūdza izteikt cilvēkiem, kas ir ne vien sabiedrībā pazīstami, bet kuru panākumi un veiksmes stāsti labiem darbiem iedvesmo arī citus.

Raita Karnīte, ekonomiste:

„Vēlu cilvēkiem saskatīt dzīves gaišās puses un meklēt iedvesmu sevī un savā tautā. Lai gan dzīvojam saltos un tumšos platuma grādos, ja paceļam galvu un paveramies apkārt, iespējams ieraudzīt tik daudz laba un skaista. Novēlu tik daudz nedomāt par neveiksmēm un raizēm, bet nākotni būvēt uz veiksmi un izdošanos.”

Pēteris Kļava, ārsts reanimatologs:

„Novēlu pieņemt lēmumu realizēt kādu lietu, kas nav saistīta ar materiālo pasauli, ko nevar apēst, uzvilkt mugurā, aptaustīt. Radīt kaut ko tādu, ko nevar uzreiz saskatīt, bet var just.”

Indra Melbārde, neirolingvistiskās programmēšanas trenere:

„Novēlu visiem spēt uzņemties atbildību par sevi, savu dzīvi, labklājību, veselību un veiksmēm. No sirds vēlu noticēt sev, jo katrā no mums koncentrēts milzu potenciāls, atliek vien to atraisīt un likt lietā.”

Ilze Ostrovska, politoloģe:

„Jaunajā gadā novēlu cilvēkiem turpināt smagi strādāt tāpat kā līdz šim, bet tiem, kuriem nav darba, to atrast. Ņemot vērā, ka šis ir vēlēšanu gads, novēlu rūpīgi pārdomāt, kā rīkoties un par ko balsot vēlēšanu dienā oktobrī, lai nenotiek tā, ka ievēlam atkal tos pašus vai citus, kas ir tādi paši. Novēlu, lai nav tā, ka tie, kas pret savu tautu un valsti rīkojušies negodīgi, varētu turpināt to darīt.”

Elmārs Spodris, dziednieks:

„Pirmām kārtām pārliecību par savām spējām, sapratni cilvēku starpā, veselību un izdošanos. Galvenais, ko gribu novēlēt, ticību sev, jo bez tās nekas nenotiek.”

Juris Vecvagars, ārsts homeopāts:

„Novēlu, lai jaunais gads mūs atbrīvo no slimībām, lai cilvēki var dzīvot priecīgi un pilnvērtīgi. Vēlu katram sataustīt un izjust laimes izjūtu, kas iedvesmo un brīnumainā kārtā ļauj izveseļoties. Novēlu ticību saviem spēkiem un veselībai! Kad to iemantosim, viss mums būs!”

Evija Hauka/Foto: LETA, izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīvs