„Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas“ atstāj Liene Bronuša un Mārtiņš Burke-Burkevics
Kultūra

„Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas“ atstāj Liene Bronuša un Mārtiņš Burke-Burkevics

Jauns.lv

Visiem par lielu pārsteigumu, nākamajā svētdienā šovā vairs nepiedalīsies un cīņu par lielo balvu neturpinās - dziedātāja Liene Bronuša un mācītājs Mārtiņš Burke-Burkevics.

„Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas“ atstāj Liene Bro...

­

Šova ceturtdaļfinālā par lielo balvu – 10 000 eiro, šoreiz sacentās tikai četri pāri, no kuriem trīs bija „milža“ Ulda Marhilēviča skolnieki, bet viens  - Nika Matvejeva. Nav zināms, vai nevienmērīgais dalībnieku skaits bija pie vainas, bet Matvejevs uz šovu nebija ieradies. Kolorītā raidījuma vadītāja Baiba Sipeniece – Gavare jokojot paziņoja, ka tāpat kā savulaik dziedātāju Aivaru Brīzi, arī šoreiz Niku Matvejevu nezināmā virzienā parāvis „visums“. Matvejeva vietā „milža“ loma simboliski tika uzticēta mīkstajam lācītim Vinnijam Pūkam. Uz šovu darba dēļ nebija ieradusies arī aktrise Veronika Plotņikova, bet pateicoties modernajām tehnoloģijām, viņa tomēr pirmajā dziesmā „kāpa“ uz vienas skatuves ar savu partneri Martu Kristiānu Kalniņu.

Šova žūrijā nemainīgi ierindojās operdziedātāja Kristīne Zadovska, skatuves mākslinieki Andris Bērziņš un Mārtiņš Freimanis, bet viesa lomu pildīja kordiriģents Ints Teterovskis. Dalībnieki izpildīja divas dziesmas – vienu jaunu, bet otru jau iepriekš šovā izskanējušu.

Žūrijas vērtējums šovā:

Operdziedātāja Evita Zālīte un ārsts Jānis Kvēps. Vērtējums: 40 punkti + 39 punkti par otru dziesmu.

Dziedātājs Marts Kristiāns Kalniņš un aktrise Veronika Plotņikova. Vērtējums: 39 punkti + 33 punkti par otru dziesmu.

Dziedātāja Liene Bronuša un mācītājs Mārtiņš Burke Burkevics. Vērtējums: 36 punkti + 33 punkti par otru dziesmu.

Dziedātājs Atis Auzāns un aktrise Aija Dzērve. Vērtējums: 33 punkti + 34 punkti par otru dziesmu.

Vēl tikai trīs raidījumi, un mēs uzzināsim, kurš būs šī šova uzvarētājs! Spriežot pēc šī vakara raidījuma balsojuma – viss ir iespējams!

Kasjauns.lv

­