Iluzionists Paļčevskis par uzturēšanos ledus kastē saņems prestižo "Merlin Award" balvu
Sabiedrība

Iluzionists Paļčevskis par uzturēšanos ledus kastē saņems prestižo "Merlin Award" balvu

Jauns.lv

Latvijas iluzionists Genādijs Paļčevskis par vairāk kā 64 stundu uzturēšanos ledus kastē saņems "Merlin Award" balvu, kas šajā jomā ir tas pats, kas "Oskars" kinoaktieriem

Iluzionists Paļčevskis par uzturēšanos ledus kastē...

­

Par to informēja iluzioniste Jeļena Paļčevska.

Šā gada februārī Paļčevskis Krievijā piedalījās nopietnā pārbaudījumā, kura laikā ledus kastē pavadīja 64 stundas un 32 minūtes, tādā veidā sasniedzot jaunu pasaules rekordu, kas iekļauts arī Ginesa rekordu grāmatā.

Pēc veiksmīgā pārbaudījuma Paļčevskis guva atpazīstamību starptautiskā arēnā, un ārpus Latvijas viņš zināms ar pseidonīmu "Mr.Fix".

Šī būs pirmā reize, kad kādam no Latvijas iluzionistiem tiks pasniegta nozīmīgā

"Merlin Award" balva. Paļčevskim šo prestižo balvu nolēmis piešķirt Starptautiskās Iluzionistu apvienības prezidents Tonijs Hassini. Hassini vēlējies pats personīgi pasniegt šo statueti Latvijas māksliniekam, un svinīgais notikums norisināsies nākamnedēļ, 18.novembrī, Kijevā, stāstīja Paļčevska.

Novembrī Paļčevskiem paredzēta izrāžu tūre lielākajās Ukrainas pilsētās. Latvijas iluzionistu šovs "Maģija šodien un te jeb Mistera Fiksa dzīvespriecīgā komunikācija" piestās Doņeckā, Poltavā, Dņepropetrovskā un citās pilsētās. Šova programmā ietilpst labākie pēdējo piecu gadu Paļčevsku numuri.

Balvu "Merlin Award" Paļčevskis saņems sava šova laikā. Balvu "Merlin Award" savā laikā ir saņēmuši tādi iluzionisti kā Deivids Koperfīlds, Lu Čens, Garijs Blekstouns un citi.

Jeļena un Genādijs Paļčevski ir veiksmīgi pasaules mēroga iluzionisti. Viņu skatuves stāžs ir vairāk nekā 15 gadi. Bez saviem šoviem Paļčevski Rīgā organizē arī starptautisko festivālu "Brīnumu dzintars".

­

LETA

­­