Kopā ar Zatleru politisko karjeru piekritis veidot Guļāns
Politika
2011. gada 7. jūlijā, 19:03

Kopā ar Zatleru politisko karjeru piekritis veidot Guļāns

Jauns.lv

Kopā ar Valsts prezidentu Valdi Zatleru politisko karjeru piekritis veidot bijušais Augstākās tiesas priekšsēdētājs Andris Guļāns, šodien informēja Latvijas Televīzijas Ziņu dienests, atsaucoties uz tā rīcībā esošo informāciju.

Kopā ar Zatleru politisko karjeru piekritis veidot...

Kopā ar Zatleru politisko karjeru piekritis veidot bijušais Augstākās tiesas priekšsēdētājs Andris Guļāns.
Kopā ar Zatleru politisko karjeru piekritis veidot bijušais Augstākās tiesas priekšsēdētājs Andris Guļāns.

Guļāns patlaban ir Augstākās tiesas Senāta senators Administratīvo lietu departamentā.

Kā ziņots, Zatlers šodien aizvada pēdējo dienu valsts augstākās amatpersonas amatā. Jau ilgāk nekā mēnesi publiskajā telpā izskan minējumi, ka Zatlers pēc pilnvaru beigām varētu veidot savu politisko spēku. Viņš ir apliecinājis, ka "nestāvēs malā", taču par turpmāko darbību sola pavēstīt tikai pēc 8.jūlija.

Domubiedru grupa, kas atbalsta esošā Valsts prezidenta Valda Zatlera darbību, ir izveidojusi interneta mājaslapu "www.reformupartija.lv", noskaidroja aģentūra LETA.

Plašāka informācija mājaslapā nav atrodama, tajā uz balta fona vien redzams sarkans uzraksts "Reformu partija" un vairāki rindā stāvoši cilvēku silueti, no kuriem viens sācis skrējienu.

Tomēr domēna reģistrācijas informācija liecina, ka lapas izveidotājs ir ar reklāmas un mārketinga jomu saistītais Māris Kravalis, kurš aģentūrai LETA apstiprināja, ka ir šīs lapas administrators un pārstāvot domubiedru grupu. Tajā esot vairāki desmiti cilvēku, kuri "izsaka atbalstu Zatlera darbam", atzina Kravalis.

Kravalis nedz apstiprināja, nedz noliedza, ka starp šiem domubiedriem ir arī pats Zatlers, vien atkārtojot jau paša Zatlera iepriekš vairākkārt teikto, ka jāgaida, līdz esošais prezidents oficiāli beigs pildīt savus pienākumus. Pēc tam varētu būt arī plašāka informācija.

Zatlers vakar preses konferencē neatklāja savus nākotnes plānus, atkārtojot, ka informāciju sniegs pēc 8.jūlija.

Kasjauns.lv/LETA/Foto: Evija Trifanova/LETA